AKTUELNO

Nije mu svejedno!

U toku je emisija "Čestitke porodica". Naredna čestitka bila je za Filipa Cara. Njemu se obratio najbolji drug Bruno i poželeo mu da izdrži do kraja, a da kući dođe kao pobednik. Tu su bili i ostali njegovi drugari koji su mu na duhovit način poželeli sve najbolje u Novoj godini. Na snimku se takođe pojavio i njegov otac, što je obradovalo Filipa.

Je l' ti čudno što Maju niko nije pozdravio? - pitao je Milan Milošević.
Nema šta... Žao mi je što majku i sestru nisam video, otac je tu sa momcima. Neke sam video u Beogradu, a neke dugo nisam video, 15 meseci. Za mamu i sestru znam da su i prošle godine jedva snimili... Puno sam momaka video o kojima mislim svaki dan i koji mi fale - govorio je Car s' knedlom u grlu.
Je l' te od svih uvrede od strane Maje najviše pogodilo kad je rekla da nisi video sestrića 15 meseci? - dodao je Milan Milošević.
Nisam nikog video. Takva je situaicja kako sam sam složio, život naopako i da ne mogu da budem sa njima. Drago mi je da sam video oca i momke, to su stvarno momci čudo. Žao mi je da nisam viudeo njih dve, ljute su na mene, nisu ni na koga drugog. Znaju da mogu drugačije i kakav sam ja, ljute su samo na mene. Moji prijatelji su momci koji su ispravni i velikog srca, sportisti i ozbiljni. Draže mi je da se neeksponiraju, one to ne žele, a ja poštujem - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: A. N.

#Zadruga