AKTUELNO

Oduševile sve!

Na scenu su izašle Irma Sejranić i Tanja Jovićević koje su izvele pesmu "Danas sam luda" koju u originalu izvodi Josipa Lisac.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarke su zasenile publiku i gledaoce svojim glasom i energijom. Tanja kao neko ko je već majstor svog zanata, dala je pravi vetar u leđa Irmi, koja je pevala nikada bolje do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte njihov nastup: 

Usledili su komentari žirija:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je bilo teško ispratiti ovakvu umetnicu - pitala je Jovana.
Svakako je bila velika čast - odgovorila je Irma.
Da li ti smeta kada kažu da praviš karijeru kao Dalilin fan? - nastavila je Jovana.
Nemam problem sa tim jer svako ima prava na svoje mišljenje. Neću nikome dati povoda da se hrani tako da ću se suzdržati zbog drugarice - navela je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je sve ovo sve igra Dalile i Dejana? - pitala je voditeljka.
Ne, ona se ozbiljno zaljubila. Ona je slušala svoje srce i nadam se da će je sve ovo ojačati i da će joj ovo biti životna škola. Kada se ide srcem, sve uglavnom košta, ali to će sve od nje napraviti neku bolju ili lošiju osobu, a ja verujem bolju - odgovorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije mogla da ti pripadne veća čast, imaš divnog mentora i od nje možeš mnogo toga da naučiš, divno je slušati vas - naveo je Dejan.
Meni je čast što govorim sa tobom i što mogu da te slušam. Ti si jedna fenomenalna žena, želim da ove godine neko pobedi normalan i moralan i pun kvaliteta, ja navijam za tebe - rekla je Maja.
Tanja drago mi je što te divim, Irmice super si, sve je ovo bilo odlično - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja je moj drug stari, čarobno je slušati tebe uvek. Irma menhi najiritantija žena meni ali večeras svakako sjajna - govorio je Đekson.
Šteta jer si ti meni jako dobar frajer - nasmejala se Irma.
Upoznala si moju devojku pre nego što si ušla. Imao sam devojku kao što je Irma nažalost, a imao sam i one kao Jovana. Da se razumemo, slažem se sa onim 'kakva ti je žena takav ti je život' i zasita ne bih voleo da imam ženu kao što si ti - nasmejao se Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga