AKTUELNO

Još jedno spektakularno veče je za nama!

Veliki šef je odlučio da zadrugare iznenadi prazničnom zadrugovizijom i gledaocima priredi spektakl za pamćenje! U toku prethodne nedelje, ukućani su sami sklopili parove i izabrali pesme sa kojima su sinoć nastupali i iskoristili priliku da se istaknu na velikoj pinkovoj sceni koja ostavlja bez daha.

Na veliko iznenađenje svih gledalaca u stručnom žiriju se voditeljka Pinkovog jutarnjeg programa Jovana Jeremić, koja je zadrugare izrešetala kao nikada, a pored nje na crvenim stolicama su se našli i Dejan Milićević, Ana Korać, Maja Nikolić, kao i Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi su na scenu su izašli Lazar Čolić Zola i Marko Osmakčić koji su izveli pesmu "Kraljevi grada" koju u originalu izvodi MC Stojan Aca Lukas. Njih dvojica izašli su na binu, a Marko je bio prerušen u Acu Lukasa, dok je Zola bio zadužen za deo koji izvodsi MC Stojan. Zola i Marko su probili led i podigli energiju na samom početku večerašnje Zadrugovizije i za to su dobili gromoglasan aplauz publike, ali i žirija.

Na veliku Pinkovu scenu su izašli Mensur Ajdarpašić i Fran Pujas koji su izveli pesmu "Bebi" koju u originalu izvode Jala Brat i Buba Koreli.

Njih dvojica pojavili su se na bini, a stajlinzi su im bili uklopljeni u stilu pesme koju izvode. Mesnur i fran su imali odličnu energiju, a tekst su izveli bez greške, iako je bio jako brz.

Jedan od nastup koji je sve ostavio bez daha je zasigurno nastup Mikija Đruičića, Sanje Grujić i Deniz Dejm  koji su izveli pesmu "Miki, Miki, veliki" koju u originalnoj verziji izvodi Slađana Milošević.

Žiri je bio oduševljen njima, a njihovi komentari ostavili su mnoge bez teksta, naime, oni se nisu ustručavali da otvoreno odgovaraju na pitanja paklenog žirija kao i pitanja novinarskog žirija koji je bio jako naoštren.

Na scenu su izašli Milan Janković Čorba, Sandra Rešić, Marko Đedović i Ana Spasojević koji su izveli pesmu "Nove pare" koju u originalu izvodi Cobi i Krisko. Sandra je započela pevački deo, a bila je ubučena u belu haljinu i nosila je veo. Čorba je naravno bio zadužen za rep deo. Đedović i Ana Spasojević potrudili su se da nastup upotpune glumačkim delom.

Dalila i Dejan Dragojević su sve ostavili bez daha svojim nastupom. Oni su izabrali upadljive odevne kombinacije i pesmu "Vudu" kojom su šokirali sve prisutne u studiju kao i kraj malih ekrana!

Bivši supružnici su započeli žestoku raspravu sa članovima žirija: Majom Nikolić i Dejanom Milićević. koji ih ni malo nisu štedeli. Oni su bez ustručavanja jedni drugima izneli svoje iskreno mišljenje i time izazvali veliki ovacije među publikom, dok je Filip Car sve vreme nemo sedeo i pažnjivo posmatrao situaciju iz bekstejdža.

Dragojevići, nakon što su otišli sa bine izašli su na cigaretu kako bi se smirili, ali to se ipak nije desilo jer su oni tokom cele noći pričali samo o okršaju koji se desio na bini, te su bili naoštreni do kraja večeri.

Na scenu su izašli Sandi Kojić, Saša Todorović i Stefan Mihić koji su izveli pesmu "Svirajte noćas" koju u originalu izvodi jedan zadrugara, Sandi Kojić. Ova tri zadrugara imala su specifičan nastup, jer je Sandi izvodio autorsku pesmu. Potrudili su se da uklope stajlinge i da na bini izgledaju elegantno.

Žiri je jedva čekao da ih ugleda na bini kako bi mogao da Mihića pita sve što ga interesuje u vezi njegove vrele akcije sa Deniz Dejm koja je šokirala ceo region!

Mihiću, glavna si zvezda od sinoć. Kako Mihić kaže narod sve vidi, sinoć je i previše video. Narod je sinoć sve video - rekla je Ana Korać.
Prelepa devojka, imali smo iskustvo - odgovorio je on.

Momenat koji su svi čekali jeste proglašenje pobednika! Pobednici stručnog žirija su Mateja Matijević, Jovana Tomić Matora i MC Aleks, novinarski žiri je tako odlučio da oni ponesu glavnu nagradu. Dok su pobednici Fejsbuk glasanja bili Sanja Grujić, Deniz Dejm i MIki Đuričić. Ipak trostruku pobedu od strane Instagrama, TikToka i SMS-a su odneli Mensur Ajdarpašić i Fran Pujas koji su ovo veče završili kao najsrećniji zadrugari.

Autor: N.V.

#Zadruga

#Zadrugovizija