AKTUELNO

Predstavljamo vam nesvakidašnje izdanje folk zvezde.

Folk diva Dragana Mirković već nekoliko dana unazad uživa u svom rodnom Kasidolu. Ona je zaista najsrećnija kada je sa svojom porodicom i sa svojim prijateljima, a to smo mogli da se uverimo i na proslavi punoletstva njenih sestrića Nikole i Davida.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Međutim, ne donosimo vam samo fotografije sa porodičnih veselja popularne pevačice, već i one koje do sada njeni fanovi nisu imali priliku da vide.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Mnogi su se pitali na koji način Dragana uživa tokom dana u svom selu koje je na nju oduvek bilo ponosno jer, za razliku od mnogih javnih ličnosti, ona se nikada nije stidela što je sa sela. Retke su prilike kada Draganu možemo da vidimo kako izgleda u kupaćem kostimu, a ukoliko se i vi ubrajate u one koji do sada članicu žirija prethodne sezone "Pinkovih zvezda" nisu viđali u ovom izdanju, ova ekskluzivna fotografija će vas sigurno oduševiti.

Foto: Privatna arhiva

Inače, proteklog vikenda Dragana je trebalo da nastupi u Požarevcu, međutim, zbog nevremena taj nastup je odložen i to za 23. septembar. Tada će njena verna publika imati prilike da uživa u njenim starim hitovima kao i u pesmama sa poslednjeg albuma "Od milion jedan".

Autor: M.V.

#Dragana Mirković

'