AKTUELNO

Nije mogla da podnese istinu!

U toku je Podela budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića. Kada je podelio sedam velikih budžeta, na red su došli i srednji. Karić se obratio Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što nemam da ti dam veliki, ali evo prvi srednji ide tebi. Mnoge stvari i se ne sviđaju ove godine. Kada si ušla mislio sam da si došla sebi i da si shvatila sve svoje greške... Prepisivao sam sve tvojim godinama i kroz šta si sve doživela kroz život, nekada mi te je bilo i žao... Često sam opravdavao tvoje loše postupke, ali ove godine neću. Ušla si kao devojka za primer, iznenadila si me i odjednom si potonula. Verovatno si videla da nema sreće sa Matejom i mislim da si se tu poremetila. Mislim da ti je potreban iskren zagrljaj, ja sam uvek tu za tebe, ali mislim da ti je vreme da se restartuješ, nisi više klinka da od sebe praviš budalu, budi dama - govorio je Karić.
U nekim stvarima te razumem jer posle nekih situacija sam i ja imao ankcioznost, imao sam gušenja, bežao sam od ljudi, mislio sam da ću da umrem pa sam išao kući jer sam mislio da je bolje tu da padnem nego negde javno. Samo sam jednom ustao normalan i presekao, pričao sam sam sa sobom, to preporučujem i tebi, mislim da je to najbolje - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je svakako moj sledeći srednji budžet. Drago mi je što radiš na sebi i da želiš da postaneš fitnes instruktor. Voleo bih da se malo baciš i na estradu jer si mnogo talentovan, ne znam da li si ti svestan toga - rekao je Karić.
Iskreno jesam - nasmejao se Matijević.
Mislim da treba da radiš na tome, mislim da ćeš se mnogo bolje pokazati ove sezone. Ti i Matora kako to odradite na sceni je prosto neverovatno. Ti si zgodan, lep i kvalitetan momak, svaka bi te devojka poželela. Treba samo da poradiš malo na tim raskidima, da se ne svađaš i ne vređaš. Ne treba se kajati ni zbog jedne osobe, svaka situacija je škola u životu... Ono za Anđelu i ljubljenje mi je bio šok, nisam očekivao to od tebe. Što se tiče Tare, gledaj malo da spustiš loptu i poradi na tome - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga