AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je emisija "Pretres nedelje". voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići da prokomentariše odnos Dragojevića i Filipa Cara.

Mislim da tema Dalila i Car tek počinje i da tek počinje istinska i prava priča. njih dvoje treba da razgovaraju bez nas i da odu nasamo. Ja bih njima dao vikend na Rajskom ostrvu i da pričaju 24 sata. Za Dejana je najbolje ono što mu pričam celo vreme, da se bavi svojom porodicom. Za pohvalu je što on želi da oprosti Dalili, ali to je nemoguće misija. Dejan treba da ide svojim putem - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da se vratimo na posete najbližih... Veliku pažnju i povratak u realnost nas je vratila poseta Filipa Cara. njegova sestra po ocu i njena kuma su rekle da majka i sestra ne mogu na ulicu da izađu zbog Maje Marinković, da će sestra da ih tuži ako budu pominjali nju i njeno dete. On je pitao, a Dalila, a onda su ti rekli da ni njoj ne prilaziš. Slušao sam tvoje obraćanje kod Džastina, kako ti je bilo kad si čuo da nemaš problema što se tiče zakona? Kako si reagovao, a Maji nisi preneo ništa - govorio je Milan Milošević.
Ja sam imao neki dogovor sa majkom i da ako dođe do situaicje da Maja uđe da ne budem sa njom, jer je znala neke Majino ponašanje, dok je bila sa Janjušem. Nije pratila njihov odnos, ali sam dolazio uvek da ih rastavljam i razgovaram sa njima. Znao sam da njihovo mišljenje, kao i prošle godine da kad mi da do znanja, da ne radim neke stvari - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla ti je da je spremna da se odrekne preko medija tebe lično. Tvoji roditelji i sestra su pričali lepe stvari, koje i ovde pokazuješ. Da li si očekivao da ćeš ovoliko da povrediš sestru i majku? - pitao je Milan Milošević.
Jesam. One su teške i iz drugačijeg sveta, znam njihov pogled na život. Moraju da budu svesne da sam i ja svestan svojih loših izbora i grešaka. Od čega ovde ne mogu da se odvojim, odvoji ću se napolju. Sa Dalilom sam mogao normalnim putem da se raziđem, sa Majom nisam mogao. Ja sam njoj rekao da mi je najgore kad porodica počne sa šlagerima. Znam kako gledaju i tako bih i ja gledao. Majka gleda iz neke druge prizme, da li ću ja da poludim pod pritiskom i napravim još veće zlo, da li ću da udarim nekog muškarca, ali šta god, nije dobro. Žena ne želi da se to dešava i da to gleda. Rekla je da ono što je preživela prošle godine, da ona ove godine to neće da izdrži. normalna veza je okej, pričali smo satima i rekla je da ja ne znam koliko se menjam u tim toksičnim odnosima - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam Dejana sluao, gledaš osobu i vidiš da ne ide, ali bi ti da to bude savršeno, tako sam i ja sa Majom. Draga mi je, volim je, a ustvari je horor. Završilo se kako se završilo, nadam se da više nikad neću da imam takav odnos. Voleo bih da ostanemo kao prijatelji, ako je moguće, a mislim da nije - pričao je Filip Car.
Sve buni što nisu znali da je haos bio i napolju, da majci nisi smeo da se javiš na pziv. Koji je razlog da ostaviš Dalilu i vratiš se u još gori kolaps? - pitao je Milan.
Neke stvari kod Dalile mi nisu odgovarale, njeni postupci i dela. Sve što se dešavalo sa Dejanom, njegove reči i pritisak, to je sve uticalo na mene. Kad sam bio najlabaviji došla je Maja i ja sam video neki spas i neko svetlo, a na kraju sam se spasio i sa Dalilom raskinuo, sa Majom završio i ja sam se spasio. Koliko god to okrutno zvučalo... imam grižu savest što sam ušao u taj odnos i da možda nisam trebao tako. Danaas sam rekao da imam osećam krivice prema Dalili, Dejanu i Maji, a onda mi se okrene i boli me ku*ac. Pomislim kakvih momaka sve ima, pa porodica bude ponosna, kako ja ne mogu da budem taj? - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je potreslo to što si čuo? - pitao je voditelj.
Ja sam to osetio... Koji roditelj može da podrži onaj odnos? Žao mi je, ne mogu da kažem da je volim i da mi ne fali u momentima kad je normalna. Idem sa kesama danas i već kapiram da bi došla... Je*iga, znam da je ovako bolje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga