AKTUELNO

Neviđeni rusvaj!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću kako bi nastavio izlaganje o novogodišnjoj poseti majke Milice Veselinović.

Ta majka da je brinla kako će ona da se oseća, nije smela svoje dete da pusti, baš jer treba da ga odgaja. Ne može da se ljuti na mene, znate šta sam radio i bio za nju i sve šta sam trpeo nervoze, razmaženost i bahatost, svedoci ste svega toga. Ja sam kriv što sam otišao od nje jer je ona loša prema meni. Ja sam video namćorasto, tim očima me niko nije pogledao, sa tolikom dozom mržnje, prezira... Ja samo ne znam na šta? Ona ima osećanja prema meni i mogu da je smirim i utešim, takav sam čovek. Teško prevazilazim takve stvari. Što ne bih samo na sebe mislio? - govorio je Mensur.
Da li tako u spoljnom svetu posle veze maziš devojke? - pitao je Mića.
Ja nisam neko ko sebe ovde veliča i ko je nadobudan, mene je za te stvari brat opomeno i nisam došao da glumim autoritet. Ja ne uslovljavam nikog. Da sam napolju ide svojoj kući i neka radi šta hoće! Ako se desi da bude nominovana i izbačena, nastaviću u svom domenu - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je najviše povređena kad se maziš sa drugim devojkama - dodao je Mića.
Ona to ne može da gleda, ali ja se tako osećam. Ja sam i Milici rekao da mi je Ana simpatična, a kad je Mina rekla da su sedele zajedno, izgubio sam želju za upoznavanjem. Ja sedim sa njom, ali ne želim da se vraćam i da se kidam sa stvarima koje sam slušao i za Milicu - pričao je Ajdarpašić.
Iskreno da ti kažem ne razumem, ponaša se zastitnički, a pravi scene. Ona ovo radi namernpo i obe devojke su potvrdile da ona sad izmišlja. Opet je izazvala njegovu reakciju. On je kontradiktoran! Ja iz ove cele priče donosim zaključan da ne mogu da pohvatam šta priča, on joj nije otac. Ako su je pustili mama i tata ne treba on da brine - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga