AKTUELNO

Prijateljski savet!

Marko Osmakčić prišao je Jovani Tomić i Aleksandri Nikolić, kako bi uputio izvinjenje Matoroj za sukob koji su imali.

Izvini - rekao je on.
Marko, ja nisam ništa bolja, nego sam ukapirala suštinu Zadrugovizije, a najbitnija je energija. Ti si je pronašao sa Zolom, vi to pokazaujete. Ja ti kažem da se nikad nije desilo da bude svih 12 poena, a osvojila sam i tri nagrade za "ludi letnji ples", to nikad niko nije skinuo... Ja vama svima kažem iz dobra namere - govorila je Matora.
Ja sam rekao klov iz dobre namere. Ja sam hteo da se predstavim u komercijalnim prostorima - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On se više potresao oko Zadrugovizije, nego oko onoga što si mu ti rekla - uključila se Aleks.
Zato što znam da nije nešto brutalno teško, napomenula mi je da se radi o Mensuru. Ja sam rekao okej. Ja nisam ni na koga ljubomoran, da li to bilo bolesno, mene to ne zanima - dodao je Marko.
Ja sam sa Aleks imala odnos poslednjih mesec dana, a nismo bile u vezi, kao nešto sa MC Aleks. Mi smo se štitile toliko da sam se svđala sa Lepim Mićom svaki dan, i ja i ona, a to se nastavila i u "Narod pita". Ona hoće da kaže da kao si je osvojio ne treba da prestane borba, nisu sve žene Viki. Nisi je slušao, postoji pozadina priče. Postoji situacija koja joj se desila i on se poneo fer kao muškarac i ona je rekla da je lep muškarac - govorila je Matora.
Kad sam bila u bekstejdžu, a ti si sedeo sa marijanom, svađala sam se sa Mihićem i u tom trenutku je lepo da se neko postavi i da hoće da reaguje neki muškarac, a ti si samo rekao nemoj, da bi Mihić danas nastavio - objašnjavala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema smisla da ja njemu pretim, a tu situaciju nisam doživeo jer sam bio na bini - pravdao se Osmakčić.
Da mi je devojka najveća ku*vetina, ne može niko tako da je zove... Ona treba da se oseti zaštićeno, a osetila se da ti je bitnija Zadrugovizija. Ja ti još kažem da ona treba da ti bude priritet - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga