AKTUELNO

Nema problem da odgovori na bilo koje pitanje!

Ovog utorka, na programu televizije Pink je još jedno izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ugostio više nego aktuelnu ekipu i to Jovanu Jeremić, Branimira Nestorovića, Ivicu Dačića, Milicu Jokić i Tanju Savić.

Usledio je set škakljivih pitanja za voditeljku najgledanijeg ''Vikend Jutra'', Jovanu Jeremić, koje je bez dlake na jeziku odgovarala.

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi najveću uvredu koju si doživela tokom voditeljske kariejre?

Dok sam radila rijaliti šou, mnogi se ne pripreme, pa nisu svesni kakvog sagovornika imaju prekoputa. Meni je rijaliti bio samo stanica do cilja.

Navedi ime gosta koji je bio najveći smarač ikada?

Ne zovem smarače, baš sam to Ivici rekla. Neću zvati političare koji su na visokim pozicijama i dosadni su. Samo političari koji imaju harizmu, hoće da pomognu narodu, a ne da nauče napamet. Nekog ko izaziva pozornost.

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi ime javne ličnosti s kojom si bila u šemi, a da to javnost nije saznala.

Zini da ti kažem ćelavi! (smeh) Nisam do sada bila u vezi sa javnim ličnostima. Ja verujem u astrologiju i moj budući suprug će biti javna ličnost. Muška javna ličnost.

Navedi najprecenjeniju koleginicu?

Sad bih ja rekla, ali Ivica mi ne da. Sa televizije teško mogu da me izbace sa ovakvim rezultatima. Bavim se isključivo sobom i trudim se da budem bolja verzija sebe, i takmičim se isključivo sa Jovanom Jeremić iz prethodnog vikenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.