AKTUELNO

Pokušali da je posavetuju.

Ana Jovanović u pušioici je sedela sa Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Đedovćem i žalila se na aferu sa Filipom Carem.

Priča sa Mesurom dve nedelje i krk kod Filipa Cara u krevet, govoriš da to radiš iz inata - pričao je Đedović.
Možda je to ona - dodao je Čorba.
Lepo sam ti rekao šta radiš to, ne treba da glumiš budalu - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešila sam, šta da radim? Svesna sam da inat nikome ništa dobro ne donosi. Sad sam se u*rala po svemu - pitala je ona.
Naravno, ko kaže da nisi laže. Ideš kod njega, a svi stw pričali da se grozno ponaša. Tri piva i može te ko hoće je*ati na putu - dodao je Đedović.
Kako da se izvučem iz ovoga? Sve sam pogrešila i ispadne da sve što sam predstavila je bila maska... Tebi se nikad nije desilo da pogrešiš? Kad sam videla da me sv odvraćaju, ja sam namerno - nastavila je Jovanovićeva.
Ispadaš nezrela i najgora - istakao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da to nisam želala ja to ne bih uradila, ali ne znači da nisam onakva kakva sam se predstavila... Znači da sam to sve ja - rekla je Ana.
Pričali su za Milicu ovako i onako, a ona ostala privrežena, a ti ovako. Moj savet je da se ne povlačiš i da ne pričaš da si radila iz inata, stani iza toga. Mnogi su podržavali tebe i Mensura, verovatno se ta podrška razočarala u tebe... Nemoj da očajavaš - savetovao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.