AKTUELNO

Buran početak emisije!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević obratio se zadrugarima sa Rajskog ostrva i vreme je da pogledju prvi klip. Oni su imali priliku da vide razgovor Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića, nakon što se saznalo da je ona imala aferu sa Filipom Carem.

Prvi je dobio reč Mesnur.

To je jedan od razgovora kad smo govorili šta se dogodilo između Ane i Filipa. Standarna priča da je moja iskrenost dovedena u pitanje. Davao sam joj do znanja da nisam imao potrebu da se igram i loše me je tumačila. Danas me je pozvala da razgovaramo, ja nisam odlučio da razgovaram sa njom. Možda je htela da mi kaže da je pogrešila i da se zatrčala i da nije tako kako je mislila, u odnosu na ono kako je pričala. Davao sam joj primere da nije način i da sam mogao da pomislim zbog Tare, dok je trajao odnos sa Metjom ona je pričala da je Tara nju gurala meni - pričao je on.
Ne, ja sam tad govorio da jesi to rekla, ja i mislim da je rečeno, a sad nemam pojma da li je - ubacio se Mateja.
Okej, to se dovodi u pitanje, a imao sam pravo da pomislim da je Tara nju želela da uvede u priču sa mnom. Nisam imao poverenje u nju, mislio sam da je Tara navigira, jer bolje poznaje prostor i da je gura, ne bi li se, kad bih se ja vezao, ko zbog devojaka sve i svašta dopušta, možda da se poigra. Meni je to bilo na pameti zbog njenog hladnog ponašanja, u odnosu na ono što je sa moje strane. Uveravao sam se vremenom da to nije tako - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Zapazio sam jednu stvar kad si rekao godinu dana... Želim nešto drugo da pitam, ne slažem se da nisi mogao da izađeš iz kuće, jer znamo da kad je Maja ušla, a u tom periodu je pre ulaska je imala priču sa tobom - komenarisao je Car.
Ovo se odnosi na veze, ljubavne odnose u kojima sam ja sebe opuštao. Nisam mogao da izgradim osećanja - objašnjavao je Mensur.
Ona sad može da pomisli ako si napolju imao boli, da li ćeš moći sa Milicom da staviš odnos sa strane i da li može briga sa Milicom da stane - nastavio je Car.
Ja sa Anom neću da uđem u odnos. Nemam problem sa vama, imam problem sa njenim postupcima. Doneo sam odluku na osnovu zaključaka u svojoj glavi, nisi ti problem - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.