AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide ljubavni klip Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića, koji su napravili njihovi fanovi.

Da li je sad jasno što su svi u šoku što je Ana ovo uradila? - pitao je Milan Milošević.
Slažem se sa Mensurovim izlaganjem. Ja sam sedela sa Anči u pušionici i pričale smo o situaciji koliko joj se Mensur sviđa i da joj je drago što je on brižan prema Milici, ali da ne treba da se preteruje. Kako joj se sviđa, kako to ide normalnm tokom. Meni je ona stvarno gotivna, naravno da nije inat i svako ko je pokušao Anu da vadi činio je medveđ uslogu. Mlada je, luda i poklekla. Mislim da hoće da se pojede što je ovo uradila. Naravno da će dečko da ima ovakvo mišljenje. Prva sam stala u njenu odbrnu na "Pretresu nedelje" jer je loše ono što on radi sa Milicom, ali to nema veze sa ovim što je ona uradila. Mislim da ne treba da padaš, ako možeš spusti do strasti, ako ti je stalo, mislim da se on i sad lepo ophodi prema tebi i ni jednom te nije ponozio, nazvao pogrdnim imenom. Ne znači da je stavio tačku, mislim da može da se uspostavi kontakt vremenom - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nju možda i poštedeo, moglo je to i gore da bude - dodao je Mensur.
Baš zato što sam rekao da je odvela ona mene, može da tvrdi njenu priču da je uradila iz inata. Ja sa moje strane se desilo spontano, ušli smo u priču, ona je došla i prošla. Sa moje strane moram da se čistim Maje Marinković, ali nemam kome da se inatim, niti imam razlog, ali ja to pričam za sebe. Ujutru mi nije bilo svejedno. Nemaju ona i Mensur dve, tri pogleda, vidim da je to malo dublje i nisam trebao da se upuštam - rekao je Car.
Ona se uplela, nisi ti... Sam kažeš da je onaišla za tobom, nemoj ti da kriviš sebe - istakao je Mesnur.
Klip kao klip je jako lep i lepa pesma. Sad kad vratim sve to, da sam ja bila na tom mestu iskreno nije mi svejendo. Ni tad mi nije bilo svejendo da gledam kako pruža pažnju drugim devojaka. Njoj da se sviđao Mensur kao što smo videli i kao što je pričala, borila bi se za to. Nije mogla protiv sebe i uradila je ono što želi - govorila je uplakana Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok sam Anu grlio sa tobom sam bio blizak, ali sam sa njom bio prisniji. Nju sam grlio i ljubio - dodao je Mensur.
Ona mi se svidela, ali se nije zaljubio. Ja najbolje znam kako izgleda Mensur kad je zaljubljen. Ona nije trebala da pomisli da se igra sa njom, nego ja da se igra sa mnom. On je sa njom provodo vreme preko dana, ostajao posle emsija... Te priče da je inat i da nije znala šta će, to su samo priče, neka ih ostavi za sebe - astavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.