AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide svađu Dalile i Dejana Dragojevića iz pušionice.

Marko Đedović je sobio reč kako bi prokomentarisao klip.

Meni je ovo boleština...Ovo je meni idiotluk, umesto da kaže marš u pi**u materinu. Oni se natežu ovde i traže rezultate, a rezultata nema. Najprostiji model rešenja ove situacije je prost. Idiotluk jedan klasičan. Svako bi mogao da zaključi da je rešenje marš u pi**u materinu. Niko ne voli očajnike, sline niko ne voli. Ne znam kako neko. Svako ko sluša bilo čiju priču ovde, je klasična budala. Gledamo postupke, oni nam govore totalno suprotno od onoga što pričaju. Ona ovo nikad neće reći, ali ja Dalilu razumem, ona bi njemu sad najradije rekla: ''Mrš, degenu jedan, skini mi se s' ku**a''...Da sam ja u njenoj situaicji, rekao bih da ovo nije tačno, a znam da jeste. Dalila to neće priznati zato što Dejan ima specifične reakcije. Dejan je presedan i treba ga istražiti. Nenormalno je da se druže - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se samo u jednom, mislim da Dejan previše voli sebe i mislim da je suludo da pričamo da bi on naudio sebi - rekao je Milan.
Nisam ja rekao da bi Dejan Dragojević to uradio, ali u slučaju kad Dalila kaže da se plaši njegovih reakcija. Dejan je previše sebična ličnost. Kad mu je odgovaralo da bude uz Dalilu bez porodice, a kad mu je odgovarala porodica, nabio je majci glavo u krilo, akd su mu odgovarali prijatelji, imao ih je.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić je naredna dobila reč.

Iskreno, već duže vreme gledam taj odnos tako što je bolestan. Vraćaju se u taj odnos gde su bili loši prema nama. On me podseća na Maju, ali nisu srećni. Ovo mi je najgore njihovo izdanje. U svakom njihovom pogledu vidim čistu emociju, a sad to što oni osporavaju i neće da priznaju, to je druga stvar. On je meni u istom košu kao i Maja sada...U ovoj situaciji, iskreno obe strane ugnjetavaju drugu. Dalila daje Dejanu lažnu nadu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga