AKTUELNO

Nisu ga štedeli!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide razgovor Nikole Grujića Gruje sa svojim ocem uoči njegove posete za Novu godinu. Otac ga je u razgovoru posavetovao da mora da prekine odnos sa Milanom Šarac Mimom, sa kojom je u šao u ljubavni odbnos i time prevario svoju suprugu.

Milan je podigao Sandru Rešić kako bi prokomentarisala klip.

Šokirana sam od poslednjeg pitanja. Kada je rekao da se boji da ako završi ovaj odnos ovde, da nema šanse da obnovi onaj napolju. On je krenuo priču, a tvoj tata je imao u glavi jednu priču. Trebao si da kažeš pusti pesmu i sve, gde mi je žena. To si trebao da kažeš i trbeao je taj razgovor a da ti bude vezan za to. Ti si rekao Milanu da nisi mogao da pevaš, zato što si imao veliki problem - rekla je Sandra.
Da bih video njegovu reakciju - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujem Milane, ali ne bih imla da dodam ništa više nego Sandra. Pokušao je da ga otrezni i da ga razuveri, a on je tako lagano prešao preko toga, kao da čovek nije ni rekao ništa. Rekla sam Gruji šta mislim o tome, on ne zna gde bije, ali ono što je meni Gruja lično pričao. Mislim da mu je to najbolje rekao Miki, ali mi je nekako delovao hladno i nezaintresovano - rekla je Matora.
Je l' si videla facu kad mu je rekao da je sve bilo okej do momenta sa pesmom? - pitala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo neverovatno, ti njega nisi slušao niti si ga išta pitao. Mislim da je tvoj otac i njegova poseta nešto najbolje i uteha - rekla je Matora.
Mislim da nije kasno da raskine i da se vrati kući - ubacio se Miki.

Viktorija Viki Mitrović je sledeća dobila reč, kako bi prokomentarisala aktuelnu temu.

Ja sam mu rekla da je najbolje za njega da proba na neki način da se distancira. Smatram da mu to nije potrebno i da mu je otac rekao da nije kasno, znači da nije ostao bez supruge, ali pošto su nastavili, smatram da od toga nema ništa. Za mene je to već gotovo, ali ga ne osuđujem - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je odmah posle Viki skočio, pa je srčano počeo da ispituje Gruju.

Ako meni otac kaže da ja mogu sve da ispravim, i ja ne prekinem taj odnos, kakav ispadam prema njoj - rekao je Gruja.
Da li voliš svoju ženu - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dalje imam emocije prema njoj - rekao je Gruja.
Mi ne sumnjamo da vi nemate emocija, ali si ženu ostavio tek tako, nisi ništa rekao konkretno - rekla je Viki.
Ja sam već par puta rekao da se izvinjvam za sve što sam priredio Ljilji i da je ne zaslužujem i eventualno da ako me i ona (Mima) zaslužuje - rekao je Gruja.

Milana Šarac Mima je dobila reč.

Da li je moguće da ti nemaš imalo griže savesti
Imam Milane, ali jednostavno šta da radim. Ne mogu protiv sebe, ja voog čoveka volim i spremna sam da uradim sve za njega. Jeste, preneo mi je - rekla je Mima.
Rekla ti je baba da ako nastaviš sa Grujom, da nemaš gde da se vratiš - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da su mi rekli i mama i tata ja ne bih ni poslušala... - rekla je Mima.
Ona veruje u to, pa i meni je otac rekao isto, pa šta? - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti samo idi tako iz dna u dno. Ja kažem da ona stavi zid i da se skloni u njega i on da trči za njom, udariće glavom u taj zid - drala se Sanja.
Posle reči mojeg oca, ja sam dokazao da mi je stalo do ove devojke. Još jedna stvar. Ja svoju decu nisam izgubio, niti ću...Prvo, ja sam se zaljubio u ovu devojku, a ja nemam šta da kažem loše za Ljilju nikada - rekla je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga