AKTUELNO

Sve ga je stiglo.

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide razgovor Filipa Cara sa njegovom porodicom uoči Nove godine. Reč je dobio Filip Car.

Više sam fokusiran na to što mi je rečeno nego u onom momentu od svega toga. Da li od efuorije ili od trenutka, ne znam. Moja rođena sestra ima samo jendog brata i moja majka samo jednog sina i njih dve vole mene najviše na svetu. Bilo im je teško u odrastanju sa mnom, kroz detinjstvo sam bio težak i problematičan. Bio sam uvek voljen. Jednostavno, nisam ovakav momak, apreko nekih stavri nisam ni napolju prelazio, čak i neke stavri nisam izgovarao. Nisu ljudi koji vole biti medijski izloženi, ne mešaju se u rijaliti. Pre nego što sam ulazio ovde, majka je plakala, baš su bili problemi. Majka i ja imamo neku bolesnu konekciju - rekao je Car, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Poruka od nje mi je vrlo jasna. Ona malo i preuveliča neke stvari. Meni se odnos sa Majom, Minom, Dalilom i Aleks ne može ponoviti više nikada. Nadam se da će biti zadovoljne mojim učešće. Nek ništa ne uzimaju previše srcu i sve što budem radio nek shvataju kao spr**u i zajeb***iju. Mislim da će biti srećni i mirni - zaključio je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga