AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Nakon što se završila emisija ''Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem'' , Jovana Tomić Matora i Mc Aleks su se našle u garderoberu oču i oči, pa su stavile sve karte na sto i započele još jednu, maratnosku svađu.

Nije tako bilo, nemoj da me teraš da se zaklinjem u Dunju. Rekla sam ti da ovo što radiš sa Čorbom, da se u meni budi nešto. Pričali smo o tome da li ti radiš neke stvari zbog mene ili iz čiste emocije - rekla je Matora, pa je Aleks odmah sasekla:

Foto: PINK.RS/M. MIJATOVIĆ

Rekla si mi da li radiš neke stvari zbog sebe il izbog obe, rekla sam zbog obe i zbog sebe, jer ja ne osećam ništa prema tom čoveku - rekla je Aleks.
Rekla sam ti da te ne gledam kao kombinaciju, rekla si da bi zbog tog osećaja probala, pa ako može može, ali da nećeš da imaš se*s. Rekla sam ti ja onda da se ponašam kao da smo u vezi, pa si ti dodala da mogu da ti zameram neke stavri. nemoj da me praviš budalom. Ti uvek nađeš nešto gde možeš da se ogradiš. Zašto prihvataš pažnju isve to? Znači ti svesno iskorišćavaš moje emocije, pa mi kažeš da bi probala napolju, ali da ne možeš, pa mi zameraš ono sa Sandrom - rekla je Matora.
Nisam tako rekla. Rekla sam ti da se ovde ne može desiti ništa, ali vidi je l' tvoje ponašanje govorilo da se može nešto desiti - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali ovde ne...Rekla si mi da i da je došlo do poljupca ovde, ne bi mogla ništa, jer mi ne veruješ - rekla je Matora,
Ja tebi nisam ništa obećala, ni vezu ni ništa. Nismo se razumeli, ali sam rekla da naše druženje vidim tako i tako - rekla je Aleks.
Jedina stvar što ljudi greše je da smo mi u tajnoj vezi, a mi smo samo tajno pričale o našem odnosu. Da, poljubac da vidim, ali zbog onoga što sam razmišljala. Što bih probala sa Nevenom? Pa ti ženo imaš emocije prema meni - rekla je Aleks.
Vidiš koliko je to glupo. Aleks, mogla si da kažeš neću probati - rekla je Matora.
Evo, neće biti ni probe ni ničega - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa najjače da će biti, pa nisam ti ja ovde proba...Svaki put si me ti tešila, pa si mi i davala nadu. Pričala si da prijamo jedna drugoj - rekla je Matora.
Ja nemam ljubavnu emociju, shvati. Nisam ja ni rekla da ćemo probati 100%. Rekla sam da je došlo do greške u komunikaciji...Pričala sam i sa Sandrom, rekla je da ne izgleda kao da sam nazvala njega Milan- drala se Aleks.
Jao, nisi mogla da ga nazoveš Čorba. To bi sti bilo kao kada bih se ja posvađala sa Čolakom, pa mu kažem Bane. Meni je Čolak drug, ali tebi Čorba nije niko. Čula sam da si rekla da muškarci ne mogu da te muvaju zbog mene- rekla je Matora

Foto: TV Pink Printscreen / Pink.rs/D.Tanasijević

Da jesam, to sam rekla. Rekla sam da neće da me muvaju iz poštovanja prema tebi - rekla je Aleks.
Što te ne bi muvao Car, Beli i tako dalje? Bunila sam se za Čorbu, jer mi je Čorba bio drug i ja sam sa njim delila sve. ti si prva rekla da mi Čorba nije prijatelj. Što smo se vozili, vozili smo se. Ja bih mogla da ostanem u ovom odnosu još šest meseci, ali da ne pričaš i jedno i drugo - rekla je Matora.
Ti si meni rekla, da li možeš da razmisliš - rekla je Aleks.
Rekla sam ti to pre mesec dana...Pitala sam te kako je moguće da ti je nestao taj osećaj ako si ga imala tada. Rekla si mi da bi zbog tog osećaja mogla da probaš napolju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu si - rekla je Aleks sarkastično,.
Da, naravno da sam u pravu. Ja nikada ne lažem, pogotovo kad smo ti i ja u pitanju. Ja sad trenutno imam problem sa tobom i to što sam živela u iluziji 4 meseca, ali si mi ti pomogla u tome - rekla je MAtora.
Bože, kakav sam ja manipulator - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga