AKTUELNO

Šarmantna voditeljka otkrila i ko je zadužen za česnicu, ali i kod koga uglavnom završi parica.

Dobro poznato lice televizije Pink, autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković za Pink.rs otkrila je kako ove godine u njenom domu izgledaju božićni praznici.

Kako kaže, godinama unazad Badnje veče i Božić provodi kod majke u Zemunu, a jedan običaj nastavili su i nakon smrti njenog oca.

Foto: Privatna arhiva

- Posle više od deset godina sam kod kuće u vreme božićnih praznika, kod mame u Zemunu. Proveli smo zajedno Badnje veče. Moj tata je voleo liturgije u Hramu Svetog Oca Nikolaja. Mi smo nastavili njegov običaj i u ponoć dočekali Božić na Gardošu. Veoma emotivan i dirljiv trenutak za sve nas - rekla je Sanja za Pink.rs i dodala:

Foto: Privatna arhiva

- Obožavam da jutro u Zemunu, rodnom mestu moje mame, provedem u šetnji Zemunskim kejom. Na moje veliko zadovoljstvo tako sam provela sunčano božićno jutro - kaže voditeljka i otkriva ko je zadužen za česnicu, ali i kod koga uglavnom završi parica.

Foto: Privatna arhiva

- Česnicu mesi moja mama, testo i ja nismo u velikoj ljubavi, tako da to umeće prepuštam iskusnijima. Parica po pravilu završi kod Strahinje, Mateje ili Maksa... I danas je bilo tako. Najvažnije je da ove praznike i predstojeću godinu provedemo u miru i zdravlju, ostalo ćemo lako da ostvarimo.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.K.