AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je ''Igra istine'', a nakon sukoba Lepog Miće i Matore, Milan Janković Čorba postavio je pitanje Aleks Nikolić.

Ko je taj dečko koji ti se ovde baš sviđa - pitao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš Čorba da meni nije problem da pričam o ovome. Nema noviteta, ali je Mensur moj tip muškarca, ali mi se ne sviđa. Komentarisali smo ljude ovde i to sam rekla. Dopadaju mi se neki njegovi stavovi, što ne znači da bih ja ulazila u neki odnos ovde - rekla je Aleks.

Aleks je postavila pitanje Filipu Caru.

Filipe, primetili smo već par dana unazad, da si blizak sa Marijanom, danas ste sedeli zajedno za vreme ručka. Da li ti se dopada Marijana i dešava li se nešto između vas - pitala je Aleks.
Ne znam kako me takvi mozgovi tako provale. Ti da mene poznaješ, znala bi da ne mogu da teram inat sa Anom Dalili - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro bio si, ostavila je muža, a i dalje je zaljubljena u tebe - skočila je Aleks.
Otvorio mi se apetit, sklonite ovo sa stola, poješću i vas - dodala je Dalila.
Budem li ja tebi pričao koji je tvoj naum, ono što ti pričaš, zašto i kad pričaš, biće puno...Ovako, prva greška je da radim bilo šta u inat Dalili. Nemam potrebu da radim bilo šta nekome u inat. Inat bi bio kad bih ja bio sam, ali ovako ja mogu samo njoj padati u očima. Loše tumačite inat - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naše je da tumačimo njegove odgovore, a njegovo je da odgovori - rekao je Miki.
Nisam spreman da ulazim u emotivan odnos sa bilo kojom drugom, jer nisam rešio stvari u glavi sa osobom koja je napustila kuću - nastavio je Car.
Zbog čega si tražio od Dalile da bude sama - pitala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

To svako sa imalo zdravog razume, jedino ti u toj šerpi šargarepe, smatra da joj je bolje posle mene ostane sama, nego da se vrati u odnos koji joj je doneo sve ovo - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga