AKTUELNO

Opa!

Glasanje za tri najpozitivnije osobe među zadrugarima je u toku, a Janjuš i Čorba su naredni zadrugari koji su glasali.

Za mene je Gruja najpozitivnija osoba, pa odmah posle njega Irma. Neću njih navesti. Navešću Luksa, Mikija...- rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče ljudi koji su najpozitivniji i koji unose pozitivnu energiju, tu je na prvom mestu Krle. Sa njim mogu da radim sat ipo vremena, ne mora ni da radi, zrači pozitivnom energijom. Sale Luks je itekako pozitivan, on je na drugom mestu. Meteja na trećem mestu - rekao je Čorba.

Fran i Čolak su naredni glasali.

Ja ću staviti Marka Đedovića, ali kada je rajski, vi poznajete ĐEdovića iz pakla. Drugo mesto ću navesti Saleta Luksa. Na trećem mestu, kad sa Karićem priča, uvek je pozitivan - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba mi je Sale Luks. Sandi je broj dva, a broj tri, kako god, Miki me oraspoloži sa njegovim pričama o faraonima iz Kupinova - rekao je Čolak.

Krle i Dalila Dragojević su dobili reč, kako bi glasali.

Na prvo mesto ću staviti Sandija, druga osoba je, naravno, Stefan Karić. Treće mesto nek bude Mateja - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovoj kući ne postoji neko ko je čisto pozitivan. Ne postoji osoba koja nije ovde i psovala i imala konflikte, ovde nije skroz pozitivan niko. Ja ću reći onoga kome se ja nasmejem na neke fore. Mene ko ovde najviše nasmejava, na prvom mestu je Filip Car. Pola stola mi to zameri, ali me isto tako zna unervoziti, jer je njegov um odvratan. Druga osoba je Đole Kralj. Sa Đoletom uvek nađem nešto pozitivno. Tu spada i Nevena, koju nisam do juče poznavala. Osmakčić sa svojim izjavama, kad je rekao Irmi: '' Kravo us**na'', to nikad neću zaboraviti. Zabavan mi je i Dejan, umem i sa njim da se nasmejem do suza. Zamerila sam mu što me nije spomenuno, jer se sada sa mnom i smeje. Izdvojila bih Filipa, Matoru i Dejana - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj me stavljati u te kontekste, da ne bih došao na prvo mesto - dobacio je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga