AKTUELNO

Emisija "Pitanja novinara" napravila opštu pometnju među zadrugarima!

U Zadruzi je večeras održana emisija "Pitanja novinara", a pripadnici sedme sile svojim pitanjima raskrinkali su stanare Bele kuće i napravili opštu pometnju. Veče je otvorio Dejan Dragojević, koji je objasnio zbog kojih stvari je potonuo i šta ga najviše pogađa. On je takođe otkrio i šta Dalilu Dragojević čini toliko posebnom, a njegov odgovor izazvao je muk kod zadrugara.

Požrtvovana je...U stvari neću, jer bi ispalo bezveze. Borac je, jaka je, inteligentna...Volim kod nje tu neku ludsot, ima tu neku dozu bahatosti i bezobrazluka, a izazove ti da ti bude žao što si joj išta rekao. Naša najjača borba je borba kad smo hteli da se ostvarimo kao roditelji. Ona je multi praktik. Nijedna nije ni slična. Ja kada bih tražio neku, morao bih da imam parametre iznad nje...Bude mi teško kad plače zog Filipa. Neka sa mnom nešto nije u redu, ja sam tako navikao - rekao je Dejan.

On je nastavku večeri progovorio o sukobu koji je imao sa Dalilom, jer je na sastanku izabrala Filipa Cara za prvu osobu koja joj unosi najviše pozitivne energije, a Dragojevićka je njemu zamerila što nju čak nije ni stavio u svoje top tri osobe.

Krivo mi je negde što je nisam naveo, jer je uvek spomenem kad je nešto bezveze... Eto na primer danas, nasmejala me je do suza. Ali ume da me digne i da me spusti u grob, takva je situacija. Danas su mi prolazile neke druge stvari kroz glavu, zato je nisam naveo. Mučim se, sam sa sobom, da prevaziđem neke stvari koje su se desile i dalje je sveže, treba vreme... Možda ću za neko vreme da je navedem za sve... Ja da njoj ne priđem možda ona meni nikada ne bi prišla - govorio je on.

Darko Tanasijević pozvao je Dalilu da se uključi u razgvoor, pa je upitao šta je zapravo Dejana toliko pogodilo na današnjem sastanku.

Navela sam i Dejana naravno. E sad, što sam rekla Filipa na prvom mestu, njega na trećem. Njima sve smeta. Filip mi je zamerao nešto, Dejan isto to, pa zajedno. Zato sam i rekla da mi ne trebaju ni jedan ni drugi - pričala je Dalila.
Ona glumi ludilo i ispi**i me, pa bih sad rekao sve. Neka bude da žene nose sve naleđima, da su jadne. Nemoj to da mi prebacuješ, to kad se budeš svađala sa drugom stranom - rekao je Dejan.
Ne zanima me ni jedna ni druga strana - dodala je Dalila.

Usledila je žestoka svađa bivšeg bračnog para Dragojević, a pala su teške reči i prozivke.

Ima potrebu da se ku*či, a to me nervira. Kad prećutim onda opet ne valja. Šta god da uradim ne odgovara - govorio je Dejan.
Ne zanimate me za sto života, naći ću nekoga trećeg. Muka mi je prebacivanja, šta ćete sa mnom ako sam ovakva i onakva - viknula je Dalila.

Tara Simov tražila je reč, kako bi prokomentarisala odnos Dejana i Dalila, a onda je usledila brutalna svađa sa Dragojevićkom, a pale su jako teške uvrede.

I treba da plačeš i treba da ti opada kosa! Lažno dostojanstvo i lažna snaga, mačku o rep! - dobacila je Tara.
Ti ćeš da pričaš o meni i o mojim se*sualnim odnosima? Ti? Neće te je*ati Dejan, džaba ga braniš - urlala je Dragojevićka.
Ti nemaš na šta da udariš pa spominješ zdravlje! Ti si ku*vetina! Treba da sedneš ovde i ćutiš, jer si za dala prava ovom dečku, pa mu posle zameraš svašta - vikala je Tara.

Darko Tanasijević naredno pitanje postavio je Caru, a od njega je hteo da sazna kako reaguje na to što ga je Dalila zabrala za osobu koja joj unosi najviše pozitivne energije, ali i ko su njegove tri osobe, pošto nije prisustvovao današnjen sastanku.

Dalila se pridružila razgovoru Darka i Cara, a onda je usledila nova rasprava nje i Filipa.

Rekao je da je osetio da sam igrala igru sa njim, pa me je zato ostavio. Jasno je da su kompleksi u pitanju, čim on meni spominje moj ples na Božić - govorila je Dalila.
Alo devojko, pune su ti ruke ožiljaka, kome ti možeš da pričaš o životu i psihi sa takvim ponašanjem i rukama - prekinuo je Car.
Evo kako se on ponaša, za kime ja da žalim? Za kim? Šta god da kažem, bilo bi stvarno suvišno. Neka bude da sam najgora, tako je i od Maje napravio najgoru - nastavila je Dalila.

Dalila je takođe progovorila i o susretu Dejana sa njeogovm porodicom, tokom ovogodišnjih poseta, pa po prvi put iskreno rekla kako gleda na sve to.

Sama priča od Davida, 'osvojićemo ceo svet' i kako je on lep ovakav i onakav... ispada kao da on pored mene nije smeo ništa, kao da je bio zatočen. Gde je bio pet godina da osvajaju sve, gde je bio tada. Mogao je da ga pozove bilo kada da idu gde god požele. Ne znam zašto je moralo da se desi nešto loše da bi oni bili uz njega. Nije mi jasno zašto ljudi nisu tu generalno kada je nekome lepo, nego mora da se desi nešto strašno... Bitno je biti sa ljudima koje voliš i u dobru i u zlu, to je moje mišljenje - nastavila je.

Na red su došli Nikola Grujić i Milana Šarac. Njih dvoje su otkrili kako se osećaju u vezi i kakve probleme imaju. Zadrugari su bili šokirani odgovorima koji novopečeni par daje, a pevač nije mogao da nađe opravdaje za javnu preljubu koju je načinio.

Da li je Mima dostojna zamena za tvoju Lilju? - pitao je novinar.
Dobro pitanje, i ja sam se to pitao. Ona je meni posvetila ceo život i uvek bila tu uz mene, rodila mi je i dvoje dece. Ja sam Mimu idealizovao, neću sada odgovoriti jer ne bi bio realan. Ponavljam, ispao sam najveći ološ, od mene ne može da postoji gori muž čim sam ovo uradio. Ovde su svi skakali i kada sam ćutao a i kada sam javno ustao i priznao emocije - odgovorio je pevač.

Dalila i Dejan obavili su razgovo u garderoberu, a ona mu je otvorila dušu i priznala da se kaje zbog veze sa Carem.

On nije bio vredan ničega. Ni mojih loših reči ka tebi, ni tvog udaranja glavom o zid... Ničega nije bio vredan. Ne mogu da se pomirim sa time šta sam sebi dozvolila. To me grize. Ti ne možeš da se pomiriš sa tim, ja ne mogu da se pomirim sa tim i zato je sve tako, neću biti normalna dok sa tim ne raščistim. Nije ni prirodno da sve ti prevaziđeš tek tako, a ni ja. Totalno sam demolirana, što kaže Rešićeva, mogu ja da budem super, ali moja kosa sve govori. I onda pomislim E moja Dalila... Onaj dan shvatim, nema poklona, oni sve pričaju sve što pričaju, setim se oca... i padne mi napamet da ih sve rastrgnem, ali niko mi nije kriv... Kad čujem sad to kosmička ljubav... da mi je neko tada lupio šamarčinu, rekao 'alo sa kim ti planiraš budućnost, zbog koga ćeš da ostaviš ceo život' - govorila je Dalila.

Darko Tanasijević započeo je novu temu, a na red je došla Ana Jovanović. Ona je prvu progovorila o poniženju koje je sebi priredila zbog afere sa Carem, ali i o emocijama prema Mensuru Ajdarpašiću. Ana je iznela nove detalje iz odnosa sa Mensurom, otkrila kako su tajno komunicirali, a priložila je i dokaze - dve flašice sa nacrtanim srcem i natpisom "čekaj".

Mensur se uključio u razgovor, a nakon što je priznao da Ana posle ljubljenja sa Carem nema nikakve šanse kod njega, usledio je i sukob sa Filipom, jer ga je Ajdarpašić uporedio sa Vladimirom Tomovićem.

Nije tačno, nikad u životu. Ne možemo mi da se poredimo nikako, mi smo dva različita sveta... Kakav god da je Tomović, on je ipak neko ko je imao uvek dobre ribe i za mnoge stvari je institucija - pravdao se Mensur.
Ti ne znaš da li si pi*ao ili s*ao, ili si ljubičice brao. Ko si ti uopšte? Za mene se bar zna ko sam i šta sam, imam loše odnose, zaljubio sam se u udatu ženu, druga me grebala, mlad sam i lud, ali to sam ja. A ko si ti? Sa Milicom ti je loše a sa njom si, pa raskineš pa možda ipak ne. Ko si ti čoveče? - dodao je Car.

Milica Veselinoć bila je naredna zadrugarka koja je odgovarala na pitanja Darka Tanasijevića, a na samom početku progovorila je o bivšem dečku Golubu. Mensur je izgoreo od besa i žestoko zaratio sa bivšom devojkom, jer ne želi da se nalaz u temi sa njenim bivšim momcima.

Ona priča o ljubavi prema meni, a ovamo me stavlja u koštac sa nekim klinicima - vikao je Mensur.
Ti nemoj meni da pričaš, ti si bio u krevetu sa drugom - dodala je Milica.

Darko Tanasijević upitao je Mensura da prokomentariše susret sa Miličinom majkom, zbog silnh uvreda koje je izgovorila na njegov račun, ali i molbi da Milica i on ne nastavljaju vezu.

Reći ću samo da ja to nisam zaslužio. Njene me je sramote sramota. Sramota me je bilo i to kako se ponela prema njoj, pa onda i prema meni. Ja sam i dan danas za nju tu. Nisam ja neka zvezda nisam najbolji, ali sam je zaista štitio i mislim da nisam zaslužio takvo ponašanje. Ne volim to nepoštovanje. Da li je moguće da žena nije mogla da vidi ni jedan delić lepog da mi kaže - rekao je Mensur.

Na red je došla i Aleksandra Nikolić koja je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, njihovim emocijama, ali i susretima koje su imali tokom leta.

On se zaljubio u Sandru. Ja se jesam zezala snjum. On je poneo jako ružno ispred mene. Ne komuniciramo uopšte. On i ja smo se družili i bili intimni. Videli smo se par puta, ja nisam bila spremna za vezu, a ne i on., On meni nije ni rekao da ulazi u zadrugu. Nisam očekivala ništa od njega, a on i ja smo se udaljili na kaju četovorke. - rekla je Aleks.

Aleks i Janjušu se pridružila i Sandra Čaprić, koja već duže vreme ima jako blizak odnos sa košarkašem, a ona je sad otkrila kakva su njena osećanja prema njemu i da li se zaljubla.

Darko Tanasijević pozvao je Jovanu Tomić Matoru i Mc Aleks da pričaju o njihovom odnosu, nakon žestokih svađa koje su imale u prethodnih nekoliko dana, ali i odluke da stave tačku na svaki vid komunikacije.

Ona se mene već treći put odriče, a ona i ja smo krenuli da pravimo priču. Ona je trebala lepo da objasni da joj to nije to, a ne da mi kaže da je odnos sa mnom neprirodan. Ispada da sam ja imaginarno pričala o tome. Mene je sramota što ja opet ovo objašnjavam, koliko smo puta ona i ja pričali o tome. Ona ni sama ne zna šta i kako hoće i neće - rekla je Matora.
Iskreno ja sam dobijala svkakve epitete od nje i ljudi, da sam ološ, koristoljubljiva, možda sam ja glupa i luda, ja ne mogu da skapiram da se ona zaljubila u mene. Ja teško puštam ljude u svoj život i veoma sam se zaletela sa Jovanom, pa ću sada mda napravim distancu - rekla je Aleks.

Naredna tema bio je odnos Nevene Savić i Lazara Čolića Zole. Njih dvoje su se posvađali zbog Zoline bivše devojke, Miljane Kulić, a on je takođe priznao koliko ga je pogodila informacija da se Kulićeva udala.

Tu noć su mi sva dešavanja prolazila kroz glavu. Bilo je tu svega, čak mnogo više ružnih nego lepih. Razmišljao sam da li je sve to bilo vredno i da li je imalo nekog smisla, ali sam shvatio da nema, da smo obična nula. Bezveze smo se izblamirali, i mi i naše porodice. Ne verujem da e ozbiljno udala ali i da jeste želim joj sve najlepše, ne želim da se opterećujem - rekao je Zola.

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović pomirili su se u utorak, nakon njegoe kratke veze sa Aleks. Njih dvoje su u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", progovorili o svojom oećanjima i priznali da strast nije jedina stvar koja ih odžava da budu zajedno.

Nakon završetka emisija na kapiju Bele kuće stigli su džakovi, a zadrugari su poskakali od sreće, zbog novih stvari koje su im unešene. Najradosnija je bila Dalila, koja je od sreće sve vreme vrištala i skakala.

Autor: A. N.

#Zadruga