AKTUELNO

Konačno priznala sve!

Ana Jovanović pristigla je kod Darka Tanasijevića u Šiša bar i porazgovarala sa njom i novonastalim situacijama kroz koje je prošla.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Ana? - pitao je voditelj.
Okej sam sada, sumiram utiske. Malo više se družim sama sa sobom i ne želim da više niko utiče na mene i moje razmišljanje - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sada gledaš na situaciju sa Mensurom? - pitao je Darko.
Gledam sada malo drugačije i na Mensura. Nije on mene uvredio stvarno ali mnoge neke sitnice su me povredile. Često imam kočnicu i zato Tara stalno govori umesto mene. Da sam ja možda rekla sve njemu u lice kada je trebalo, možda bi sve bilo drugačije. Govorio mi je da će taj odnos lagano da se razvija jer ne može Milicu tako brzo da ostavi, a nikad mu nisam rekla da mi to smeta. Onda sam uradila to što sam uradila, a nije tako trebalo da bude. Na kraju krajeva, delovalo je kao da je srećan kada sam se sklonila. Govorio je da postepeno prekida odnos sa Milicom, a izgledalo je sve totalno isto kao kada su bili zajedno samo što se ne ljube. Ispalo je kao da čekam da se razvede. Smatram da sam ja mnogo kvalitetna da bih se tako ponašala. Ne osuđujem ljude, ali ona ima samo 17 godina, a posle dva dana je imala intimne odnose. Shvatila sam da je ona i njena familija nekog drugog mentaliteta, ne bih da vređam, ali baš seljačko ponašanje. Njena majka je ušla u kuću a nije porazgovarala sa svojom ćerkom o njenom ponašanju, dečku, greškama, ona je pričala o fanovima... Mensur je bukvalno njen zaštitnik i da se razumemo mogla jbe da mu se zahvali zbog toga što toliki i dan danas štiti njenu ćerku. Previše je mlada a mnogo loiše priče kruže o njoj, mislim da joj to nije dobro. I ja sam mlada ali sam opet nešto izgradila... - govorila je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažeš na to što Mensur kaže da posle poljupca sa Carem nikada neće biti sa tobom? - nastavio je Darko.
Mislim da je to stvarno tako. Mislim da je iskren, jeste inadžija ali drži do sebe i svog stava. Ponovo je pokušao da se približi Milici, na kraju krajeva mislim da će na kraju možda i biti zajedno. Ali posle priče o tom Golubu i to je pitanje. Mnogo se on trudi oko nje, a ona to ne ceni uopšte. Kada sam čula da je pitala za svog bivšeg dečka, nisam mogla da verujem. Treba Mensuru da se zahvali za svaki postupak a ne tako da se ponaša - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te nervira to što te pominju u kontekstu sa Minom Vrbaški? - pitao je Darko.
Da, jer mi se znamo iz nekog kafića u koji sam išla kada sam bila mlađa. Znam da o meni ne može ništa loše da izađe, jer sam bila u dugoj vezi. Jedino loše što može da se desi je da izađe moja svađa sa tim bivšim dečkom... Nismo mi drugarice niti smo se družile, samo se znamo tako iz viđenja i nekih zajedničkih ljudi... - odgovorila je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš odnos Mime i Gruje? - pitao je Tanasijević.
Oni kao da nisu normalnhi. Gruja spominje da imaju neki pritisak, a stvarno to nem,a veze sa vezom. Blizu spavam i vrlo često čujem kako joj Gruja drobi i stalno nešto zamera. Ne mogu da verujem koliko on stvari primećuje, ovde se svaki pogled meri... Mislim da oni nemaju problema i da se postave malo normalnije, bilo bi sve okej - navela je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga