AKTUELNO

Drama traje!

Nakon Baneta Čolaka, Gruja je opisao osobu koja ga najviše iritira.

Ta osoba voli da se ogleda u ogledalu, voli da pije mleko, ta osoba mi je u top 3 najbolja prijatelja... Dosta pogrešnih poteza je napravila, ali zbog jedne kraže sam posebno ogorčen - rekao je Gruja.

Zadrugari su se lomili između Sandija Kojića i Mime, a Maca je otkrio da je Gruja opisao Mimu. Dino Dizdarević je bio sledeći.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta osoba nikad nema upaljač. Uvek pojede pola torte, misli da je najpametnija, naljepša u Zadruzi... - pričao je Dino, a svi su počeli da pričaju da je to Irma.

Naredni je opisivao Đole Kralj.

Ta osoba je najveće zlo ovde, vređa roditelje svačije, aljkava je, prljava, skrnava, ne pere zube, dah se oseća, voli da se pogleda u ogledalo... Ne pere čarape, smrdi joj iz kreveta gde spava... - ispričao je Đole.

Maca je otkrio da je i Kralj opisao Irmu, a onda je Sale Luks stupio pred zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Gramziva je, tripuje da igleda dobro, a samo ponekad pogodi stajling. Ne voli nikoga, gazi preko mrtvih, građena je kao pivska flaša - opisao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su većinom glasali da je Luks opisao Dalilu, a Maca je otkrio da je Sale mislio upravo na nju.

Što vređaš osobu koja nije tu? Ubadao si za sitno, tata ti je izgubio posao jer si bio u zatvoru, predviđam ti smrt kad izađeš jer ćeš se predozirati. Nema potrebe da vređaš - pobesneo je Dejan.
To je moje mišljenje o Dalili - odbrusio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.