AKTUELNO

Ide protiv svega da ga vrati!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mensura Ajdarpašića.

U šoku si što Miličina majka ima loše mišljenje o tebi, a njenu ćerku si i popodne razvlačio na tv-u. ti sikao stariji trebao da vodiš računa, ona je maluletna. Ne možeš zdrav razum očekivati od nekoga ko ima 17 godina - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne bi trebala da bude ovde sa svojim 17 godina. Prilčamo o željama koje se nisu ostvarile kad je bilo tako. JHa odgovarma objektivno i nemam nikakv problem sa njom, niti je ugrožavam na bilo koji način. Videli su aše odnose, kad smo se svađali, kad sam je, navodno, gušio - govorio je Mensur.
Milice, da li se sećaš scene koju je tvoja majka mogla da vidi i da bude grublja? - pitala je Ivana Šopić.
Sve su videli, naše najgore rasprave. Naše najgore rasprave, nismo bili samo nas dvoje, bilo je tu i zadrugara. Ja ne mogu da kažem da me on nije čuvao i vodio računa o meni, i dan danas to radi. Ja sam kriva što sam dozvolila da imam odnos sa njim, da uđem u vezu. Razumem ja nju, gledala me je u stanjima kakva sam bila, kad smo rasknuli. Ja ne mogu protiv sebe, zbog drugih - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je sad blam da brani majku - dobacila je Sandra Rešić.
Ja ne mogu da presečem svoja osećanja. Ja sam kriva što sam dozvolila, a ne on... To je mojom voljom. Verovatno kad je videla mene nije očekivala da će da dođe do raskida, videla je moje stanje i rasprave - dodala je Milica.
Nije mi jasno za šta se ja krivim? Gori su neki navodi nego svađe koje se dešavaju između mene i nje. Trebala je na te stvari da se osvrne - pravdao se Mensur.
Nju je najviše pogodilo što je videla kako se osećam, videla je da se gušim - nastavila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.