AKTUELNO

Do detalja objasnio o čemu se radi!

Tara Simov iako je još pre ulaska u novu sezonu Zadruge, prekinula odnos sa svojim bivšim dečkom reperom Nenadom Aleksićem Ša, ne prestaje da intrigira javnost sa detaljima njihove prošlosti.

Nedavno je izjavila da je razočarana u njega kao i svoju najbolju drugaricu jer ju je vodio u šoping bez njenog znanja, takođe ga je spominjala više puta kako u negativnom tako i pozitivnom smislu.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Tim povom kontaktirali smo Nenada Aleksića Ša, kako bi otkrio svoju stranu priče.

Sramota me je i da komentarišem to, ali hajde da objasnim. Ja jesam kupovao farmerke ali isključivo za Taru. Aleksandra Nikolić kad je ušla u Zadrugu joj je bacila rovca bezveze jer se inače njih dve ne vole pa je samo iskoristila priliku. Aleks se poznaje sa Tarinom najboljom drugaricom Anđelom sa kojom sam ja išao, ponavljam da kupujem stvari samo za Taru i pomognem joj da to sve odnese u Šimanovce. Inače, ja se ne družim i ne viđam sa njenim drugaricama a da to nije oko Tare, kada treba nešto da se kupi, odnese ili pošalje. Anđela je mnogo voli i podržava, za svaku sitnicu je tu kad je ona u pitanju i malo je ljuta zbog svega kako je ispalo. Ta devojka se toliko cima za nju, ne biste verovali, da je zaslužila da je 'obučem od glave do pete' ako treba, a ne da joj kupim farmerke. Ne znam zašto joj ljudi tipa Aleks, Čorba i slični govore te gluposti, valjda zato što znaju da je naivno dete koje malo fali i da 'poveruje u Deda Mraza' - našalio se reper.
Što se tiče našeg odnosa, nismo bili toliko dobri kad je ušla, ona zna zašto ali sam se vremenom odljutio i uvek sam tu kada joj nešto treba. Imamo korektan i prijateljski odnos i tako će biti. Znam ja da ona mene gotivi ali iz nekih razloga ne govori to često jer je tamo napadaju ako kaže nešto lepo za mene, ne znam zašto je to tako... - dodao je Nenad.

Foto: privatna arhiva, Pink.rs/A.Nikolić

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga