AKTUELNO

Spreman da se suoči sa bivšom devojkom!

Nenad Aleksić Ša, popularni reper i bivši dečko Tare Simov, zbog koje je stavio tačku na dugogodišnji brak, večeras će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a trenutno se nalazi u studiju kod Dušice Jakovljević, gde će otkriti da li je spreman da se suoči sa bivšom devojkom i šta publika sada može očekivati od njega:

Laganiji sam, jer me ništa ne čeka napolju. Ne volim Taru više na onaj način na koji sam je voleo, draga mi je. Ceo dan razmišljam šta me čeka, da li će mi se opušteno javiti ili me očekuje nokaut, ne znam na čemu sam sada sa njom- rekao je on sna samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa njom želim neki normalan odnos, ja imam dosta drugarica, volim da blejim. Od mene svašta može da se očekuje, još da nađem dečka u Zadruzi. Iskreno, nijedna devojka mi nije zapala za oko. Tara mi je najdraža, sa njom sam bio, nijedna mi se nešto ne sviđa - rekao je Ša, pa se osvrnuo na njen odnos sa Matejom:
Mislim da ga voli, jer ga je uvek spominjala, sa Matejom je nekako... Ne znam, najjača emocija - priznao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudiću se da naš odnos bude normalan, ali mogu da demantujem neke stvari koje nisu istina, na njoj je kako plovimo. Kad krene karambol, tu sam. Ne znam kakva će biti moja reakcija kad je budem ugledao, mogu da kažem da to više nisu osećanja kakva su bila pre. Ja samo istinu govorim, uvek sam bio dobar prema njoj, uvek sam bio tu za Taru. Ona i ja smo se slabo viđali, nisam mogao da budem ljubomoran i posesivan, kad sam mogao da je psihički maltretiram? Svi znaju kakav sam bio prema njoj, ja stojim iza nje i sada. Čuo sam se sa njenom majkom, imamo kul komunikaciju - zaključio je Ša.

Zatim je progovorio o navodnoj aferi sa Draganom Mitar i naglasio da se između njih nije dogodilo ništa, što bi uticalo na njenu vezu sa Edom Fetićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Dalile i Dejana tiče, užasno je, da sam ja ušao sa suprugom, nikada ne bih radio te neke stvari pred njom. Ona je bezosećajna devojka, sve ono mi je katastrofalna, njen izgled mi je katastrofalan, pojava, sve. Dalila je kontaktirala moju bivšu suprugu, jedva čekam da joj kažem... Ženo, ti si ga dućkala pred mužem - rekao je Ša.

Potom se osvrnuo na Tarin odnos sa Milanom Jankovićem Čorbom, takođe njenim bivšim dečkom:

Ja ne bih voleo da izađem iz paketića, da samo kažem. Čorba i ja smo bili okej, u dobrim odnosima, ali ja ne volim te fore. Ja nikada ne bih prišao njegovoj bivšoj devojci, ja sam takav. Bivša devojka mog drugara je njegova devojka zauvek, to nije šmekerski čin - bio je kivan reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga