AKTUELNO

Bilo je vreme!

Nakon smirivanja Dalile Dragojević, Filip Car je krenuo da teši Dalilu koja je povređena zbog haosa sa Dejanom, a njihov razgovor je tekao u drugom smeru:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno što ti ne možeš sada da se uzdigneš, ti si ta koja si mogla sve. Nisi nikada živela pod staklenim zvonom, do doživela si svašta, namazana si, i sada ne možeš da se izdrigneš iz sirtuacije - rekla je Car.
Ja plačem zbog svega što mi se desilo, i što sam priredila, zbog svega. Što sam dopustila neke stvar, što sam to uradila, što sam povredila Dejana, koji to nije zaslužio, i ono što si uradio po izolaciji, pa se setim oca, tvoje uvrede, život sa vama u ovoj kući. Nije mi lako - rekla je Dalila.
Ti kada sebe namestiš da želiš da budeš drugačije - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe šta ti meni pričaš, da nemam ko da me teši. Kako da me teši ja ušla sa tobom u vezu, bila zaljubljena, a ti onda imaš se*s sa Majom pored mene. O čemu mi pričamo Filipe, a ti mene ponižavaš sve vreme, i tada kada se saznalo ti si meni prebacivao, a znaš da mi nije bilo dobro, a da ne pominjem da mi je svaki tvoj i njen uzdah prolazio kroz glavu, a da ne pominjemo koliko si se smejao kada si video snimak. Filipe ti si mene vređao, ponizio, nije Maja ništa kriva, ti si kriv. Imaš se*s sa njom, a ja ne smem da progutam pljuvačku da ti ne bi rekao kako vas namerno slušam- govorila je Dalila.
Ali ti imaš sa momcima po kući svašta, imaš ponašanje koje mi se ne sviđa - rekao je Car.
Filipe jesi li ti normalan, meni su pričali da se je*em sa tobom ispred muža, a ja sebi ne mogu da oprostim šta sam ja uradila Dejanu, zarad koga. Čoveka koji je meni napravio katakližmu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila ti da si raskinula sa Dejanom, da smo se nas dvoje muvali posle još mesec dana, ti si naopravila grešku tada jer si ušla u vezu sa mnom, a nisi rekla Dejanu da se dešava ono. Mogli smo tako, da kažemo da smo zaljubljeni, a onda lagano, ali ne mi osmah na vatanje, se*s i nismo mogli da izdržimo - govorio je Car.
Ma daj Filipe mi smo imali se*s jer si ti navaljivao, ti si taj koji je hteo to, pa je*ao si se sa Majom, napadao Anu. Ti si konstantno jurio za tim, a čim ti je došla Maja šutnuo si me - rekla je Dalila.
Nisi ni ti bila cvećka, šta si radila Dejanu, pa ja se mirim sa Majom, a ti sad Dejanom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.