AKTUELNO

Otkrila je svoje planove.

Marija Šerifović ovih dana često se oglašava na društvenoj mreži Instagram putem koje ističe da joj neko veoma nedostaje, a kako su mnogi pomislili da je pevačica zaljubljena, ona ih je demantovala.

Foto: Instagram

- Ja sam solo već jako dugo i jako mi je lepo u tome. To nedostajanje uglavnom ima veze sa mojim psom, ali emotivno mi niko ne nedostaje - rekla je Marija nakon čega je ekipa emisije ''Premijera'' zapazila da pevačica na ruci ima crvenu narukvicu sa simbolom beskonačne ljubavi što je mnoge navelo da posmile da joj ipak neko nedostaje.

Pročitajte još:SVE MU MUTNO?! Lazić ćutao o aferi Lukasa i Ane, a onda ga je KOLEGA ODAO! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Tu narukvicu sam dobila na poklon. Verujem da ako živiš i radiš sa ljudima onako kako želiš da se oni ophodne prema tebi, verujem da ništa ne može da ti se desi - istakala je Marija i dodala da nije sujeverna.

Kako joj astrolozi prognoziraju bogato potomstvo i da će se uskoro ostvariti u ulozi majke, pevačica je u ''Premijeri'' rekla da još uvek nije spremna za tako nešto.

Foto: E-stock Darja Balšić

- Ja još uvek ne razmišljam o tome, imam još uvek mnogo projekata do tada. Kada ja budem završila sve što sam planirala, može da ih bude i 200. Nemam problem sa tim, sve dok budem mogla da ih izdržavam i od njih ''pravim'' dobre ljude - rekla je Šerifovićeva.

Autor: Pink.rs

#Marija Šerifović

#Premijera

#pevač

'