AKTUELNO

Muzičar je u svoj dom smestio sve ljude koji su zaduženi za to da koncerti budu spektakularni.

Muzičar Goran Bregović, koji je osnivač i jedini stalni član grupe "Bijelo dugme", uveliko se priprema za predstojeće koncerte grupe, pa je u svom stanu okupio ostale članove benda da vežbaju.

Foto: Miloš Rafailović

Nekadašnji članovi benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović stigli su u Beograd posle koncerata u inostranstvu i u Breginom stanu razrađivali detalje predstojećeg koncerta. U njegovu prostranu kuću na Senjaku sinoć su uspeli da stanu svi članovi orkestra, a posebno mesto se našlo za violiniste i dirigenta.

Foto: Miloš Rafailović

Bregović je za sebe našao mesto u svojoj omiljenoj prostranoj i udobnoj fotelji i nije se celo veče odvajao od gitare, želeći da bude što bolje pripremljen za beogradsku publiku.Serijom od tri koncerta "Bijelo dugme" će obeležiti više od 40 godina postojanja grupe, a to će biti i jubilarni 25. put da ova jugoslovenska grupa peva u prestonici Srbije.

Foto: Miloš Rafailović

Prvi koncert biće održan u subotu, 19. novembra, a drugi već sutradan, u nedelju. Pošto vlada velika zainteresovanost, treći koncert je zakazan za narednu subotu, 26. novembra, a kako su ovako ozbiljno shvatili svoje pojavljivanje u Kombank Areni, možemo očekivati samo spektakl.V. T.

#Alen Islamović

#Goran Bregović

#Mladen Vojičić Tifa

'