AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević dao je reč Tani Jovićević, kako bi prokomentarisala raspodelu budžeta Baneta Čolaka. Tanja je stala u odbranu Lepog Miće, i rekla je da je pevač i te kako branio Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja prijateljstva su lažna, družiš se samo sa ljudima koji ti odgovaraju! Ja te nikad nisam vređao, bio sam za tebe tu! - dobacio je Mića.
Postoji li neki Mićin prijatelj ovde da ga nije izvređao? - pitao je Čolak.
Lepi Mića psuje, ali ne kupuje prijateljstva! - poručio je pevač.
Kleo se u Kiju, sad je psuje - rekao je Bane.
Ja sam vama valjao, ne vi meni! Gospodine radioničare! Devojka ti je sedela ispod stola ovde, ceo svet va se smejao, ja sam je nazvao podmornicom - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekao da ne bi oprostio Dejanu kao što sam ja, jer je vređao Jovanu. Onda mu daš mali budžet - govorio je Karić.
Ne mogu, ipak je bilo nekih lepih stvari - dodao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolak i ja jesmu u okej odnosima, ali on ima te neke sitne fore. Evo, i Tanja mu je zamerila to sve. On uzme neke moje stvari da nosi, ja to ne zameram, te neke stvari koje on naziva fejk. Meni to ne znači. Ako ćemo da gledamo po budžetima, on ipak igra rijaliti, prošli put mi je dao za proveru mali budžet, ja mu ništa nisam zamerio. Onda mi je zamerio kad sam ja bio gazda, dao sam mu veliki budžet, ali ga nisam poveo u hotel - otkrio je Sale Luks.
Nemoj zaj*bavati, kunem se da nije tako - rekao je Bane.
Dva, tri puta mi je to prebacio, zamerio mi i što Dalilu nisam poslao u izolaciju - otkrio je Sale.
A tad smo se družili - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono veče za doček kad sam ja igrao na stolici, Dejan me je pridržao za ruku da ne padnem, a nismo dobri. Ja sam to upamtio. Uglavnom, Dejan je mogao da me pusti, nije, ja bih njega možda pustio da padne. Po mom mišljenju, on je dozvolio sebi da naše svađe iznese za crnim stolom, onda ima sitne provokacije koje me bole. Da si mi prijatelj, ja držim tvoju stranu, pa i da si najgori - rekao je Luks.
Slažem se da treba da staneš za druga, a on pljuje svaki dan Dalilu, a nije je poslao u izolaciju - rekao je Bane.
Normalno je da će te pita zašto je ti nisi u tom momentu poslao u izolaciju, kad si imao konflikt sa njom. Normalno mu je pitanje Bane na Igri istine postavio. Nikakvo loše pitanje, samo te je pitao zašto je nisi poslao u izolaciju. Za mene je to bilo normalno pitanje - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće, rekao sam. To sam mu rekao - govorio je Luks.
Mogao si da kažeš da si hteo da je poštediš - govorio je Car.
On je rekao da je hteo da me nagazi na nominacijama, ali da neće - istakla je Dalila.
Mene je pogodilo kad je pomenuo klase, tad sam se iznervirao. Kao: "On bi ušao da ima G klasu". Koje su to fore - govorio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki dan si pokazivao mržnju prema njoj, a onda si je sačuvao - rekao je Bane.
I normalnije je da se pomire Dalila i Bane, nego Dalila i Luks, posle svega što je izrečeno - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.