AKTUELNO

Žarila je i palila!

Radmila Rada Radenović slovila je za jednu od najzgodnijih voditeljki. Čak su je jedno vreme nazivali "srpskom Hale Beri", a zbog svoje atraktivnosti mnogi muškarci nisu ostali imuni na njen šarm.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/radmilaradenovic79

Međutim, Rada već nekoliko godina nije na malim ekranima, iako je svima njen veliki povratak zvučao kao da planira dugo da u svojoj emisiji "Rada sam" ugošćava brojne javne ličnosti.

Malo ko se seća da je Rada na malim ekranima prvi put viđena kao voditeljka emisije "Brojač". Potom je usledila ponuda od popularnog pevača Tošeta Proeskog da se pojavi u spotu "Vo kosi da ti spijam". Ubrzo usledio je poziv da pređe na televiziju "Pink", te da vodi tada prvu šoubiz emisiju "City", što je Rada prihvatila, a to će je lansirati u sam vrh javne scene.

Foto: Instagram.com/radmilaradenovic79

Nikada nije volela da daje intervjue, a uvek je za to imala sledeći izgovor:

- Intervjue ne dajem jer sebe ne doživljavam kao deo estrade, već kao novinara. Od većine kolega razlikujem se po tome što ne volim da pričam o privatnom životu. Jesam javna ličnost, ali nisam javno dobro i nervira me kada pročitam o sebi gluposti koje nemaju veze s mojim životom i radom.

Rodila je sina Petra, koji je danas njena glavna preokupacija.

- Petar ima temperament, karakter i stav pravog Crnogorca. Ima rupice na obrazima i kada se nasmeje zaliči na mene. Međutim, deca se u tom uzrastu menjaju. Najvažnije mi je da je Petar živ, zdrav i okružen mojom i Dejanovom ljubavlju. Mogu da kažem da je on jedno srećno dete - rekla je Rada jednom prilikom.

Autor: M.K.