AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je dobro poznati pevački dvojac, Jelenu Rozgu i Sašu Matića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je upitao pevačicu da li je istina da je zaplakala kada je prvi put čula duetsku pesmu sa Sašom Matićem.

Istina je. Ja toliko volim Sašu kao čoveka, on je duša... On je zaista duša, stvarno velika duša - priča Jelena, a Saša se ubacuje:
Sličan se sličnom raduje - rekao je Matić.
Jao, srce moje... Već nekih šest-sedam godina se dogovaramo za duet, čekali smo pravu pesmu i u junu mi je Saša poslao demo verziju... Bila sam gotova! To je to, odmah sam mu poslala poruku i pitala ga kad ćemo u studio da snimamo, ali zaista. Pesma je na prvu sela i meni, a mislim da je i publici - otkriva Rozga.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se retko pojavljuje u javnosti, pevačica otkriva zašto izbegava medije i kako izgleda njen trenutni život.

Ja volim da dođem i da se pojavljujem u emisijama kada snimim nešto i kada imam o čemu da pričam. Radim dosta, ja sam vrlo tiha ovako, isto kao i Sale, radim, ne pričam previše, ne pojavljujem se u javnosti ako nema potrebe, osim ako se ne radi o nekoj dobroj pesmi, kao recimo sada. Kada završim album, dolaziću ti svaki dan, imaćemo materijala za priču - iskrena je Jelena, pa otkriva tajnu svog dobrog izgleda:
Pre svega imam dobru genetiku, a sigurno je i ta neka veza sa Dalmacijom, more, Split... Isto tako, moji problemi sa štitonom žlezdom mi ne dozvoljavaju da se ugojim ni pola kile, ali ja se dobro osećam, što je i najbitnije od svega. Tu i tamo me malo zezaju ti problemi sa zdravljem, ali držim ja to pod kontrolom. Bilo mi je loše pre par dana, ali sad sam opet dobro, ne dam se kao i uvek, samo osmeh i pozitiva - zaključuje Rozga u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jelena Rozga

#Saša Matić