AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Zanimljiva noć na velelepnom imanju Zadruge. Ulazak Darka Tanasijevića u Belu kuću iznenadio je sve zadrugare jer su se nadali veseloj žurku, međutim još jednom ih je Veliki šef iznenadio, pa su sinoć imali neverovatan Kviz znanja, ali nije samo to obeležilo prošlu noć. Mnoge stvari desile su se u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović, Pixabay.com

Veče je počelo žestoko. Naime došlo je do neverovarnih sukoba između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Neki zadrugari su čak pomenuli da je se ponavlja Zadruga 4 po njihovom ponašanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je konstanto provocirala Ša govoreći imena ljudi sa kojima je imala odnos po njegovom mišljenju

Njihov sukob je eskalirao kada je Tara pljubula Nenada u lice pre svima, a njemu je utehu pružio niko drugi nego Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenadu je u tom trenutku prekipelo Tarino ponašanje pa se sklonio od svih da se iskulira.

Sa druge strane, najpoznatiji ljubavni trougao Zadruge 5, Dalila Dragojeivć, Dejan Dragojeivć i Filip Car nisi izoastali ni prošlo veče.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je na početku kulirao svoju bivšu ljubav, ali mu to nije pošlo za rukom jer je Car Dalili prebacio novac koji ona i Dejan još nisu podelili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, ona je napala Dejana koji nije trpeo njene porovkacije, pa joj je odbrusio:

Ti tvoje ljubavne odnose rešavaj kako znaš - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidno izrevolitrana Dejanovim ponašanjem, ona je iz Bele kuće uzela igračke koje su ona i Dejan poneli iz njihove kuće i zapalila ih u sred dvorišta na Dejanove oči, dok je on sve vreme plakao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Dalila se požalila Matoroj na ponašanje Dejana i Cara, ali joj je ona zamerila paljenje igračaka.

Dalila je redom zadrugarima prepričavala najnoviji konflikt sa Dejanom, ali i Carem, a Sandra Rešić i Marko Đedović nisu razumeli s kojim pravom Car ljubomoriše ponovo bivšoj devojci, što ih je iznenadilo.

Nakon toga je počeo Kviz znanja. Voditelj Darko Tanasijević je zadrugarima objasnio pravila i počeli su kviz.

Kviz je počeo žestoko. Irma Sejranić i Nevena Miličević su pokazale zavidno znanje na početku, ali su ih ubrzo sa trona skinuli Krle i Karić.

Nizali su se i smešni i veseli odgovorio zadrugara na pitanja koja su bila izuzetno teško. Deniz Dejm je sve nasmejala kada je prekinula igru i upitala :

Šta je svemir?

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim nije izostala ni rekacija na veliki broj tačnih odgovora Aleksande Nikolić .

Dejan Drragojević je u nekoliko navrata provocirao svoju bivšu suprugu Dalilu, pa se u toku kviza znanja obratio Staniji Dobrojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Poručio bih Staniji da mi pošalje balzam za usta, pošto sam solo - našalio se Dragojević.

Dalila je vidno izrevoltirana digla ruke od kviza, i Dina ostavila samog da se bori.

Ona je počela da histeriše po imanju - prvenstveno je otišla u hotel i tamo počela da lupa, a zatim izašla napolje i nastavila sa lomnjavom!

Foto: TV Pink Printscreen

Pobedu u novoj rundi kviza znanja odneli su Lepi MIća i Ana Spasojević.

Tokom odgovaranja Nevene Miličević i Irme povela se polemika o Neveninom odnosu sa Ša, što je kod Tare izazvalo negodovanje.

Darko Tanasijević je saopštio da su Miki Đuričić i Bane Čolak pobedili u narednoj rundi, a onda se Mensur Ajdarpašić obratio zadrugarima zbog sata koji su mu ukrali.

Tokom pitanja koje se odnosilo na pesmu Laze Kostića, Santa Maria della Salute, Dejan Dragojević se javio i izrecitovao isto, a zatim dobio aplauz zadrugara:

Foto: TV Pink Printscreen

U nas je sve k'o u muža i žene, samo sto nije briga i rad, sve su miline, al' nežežene, strast nam se blaži u rajski hlad. Starija ona sad je od mene, tamo ću biti dosta joj mlad, gde svih vremena razlike ćute, Santa Maria della Salute - recitovao je Dejan.

Milica Veselinović je u toku Kviza znanja opsovala majku Mensuru Ajdarpašiću što je njega jako iznerviralo, te je oterao u spavaću sobu i iz sveg glasa počeo da se dere na nju, a onda i da vređa njenu majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Debilčino jedna mala, nemoj da mi psuješ majku, je li te majka naučila da glumiš patetiku, pi*ka ti materina, drugi put ti se ovo dešava, reci ti meni šta hoćeš. Ja sam od tebe stariji, debilu mali. Ti si mlada, ima da ćutiš i spustiš glavu, gora si od najgore pi*ka ti materina - ogradio se Mensur.

Dok su zadrugari odgovarali na pitanja u kvizu znanja i borili se za pobedu, Tara Simov je napravila novu scenu, pa otišla na kapiju, gde je neprestano lupala, pokušavajući da privuče pažnju. Ona je pre Kviza znanja ušla u konflikt sa Nenadom.

Igrica je bila napeta, a Darko Tanasijević je na kraju rekao ko je pobedio u kvizu:

Foto: TV Pink Printscreen

Treće mesto su zauzele Nevena i Irma. Drugo mesto zauzeli su Miki i Bane Čolak, srebrna medalja za njih. Na prvom mestu se nalaze Lepi Mića i Ana Spasojević. Zvanično proglašavmo kraj večerašnje igrice - saopštio je Darko

Filip Car jedva je dočekao da porazgovara sa najboljim prijateljem, Lazarom Čolićem Zolom, pa mu je prepričao sve što se desilo između Dalile Dragojević i njega, tešenje i ponovni sukob, a ni Zoli nije bilo jasno čemu to vodi:

Ne utiče dobro ovo na mene, samo crne teme, gluposti, sa ovom malom (Anom) mi je super, osećam se kao klinac. Nego, živim sa njom (Dalilom), počinje me jesti griža savest. Ona juče imala onu izjavu za Ša, danas to za pare, kako da oseti da sam uz nju, ako mi ne dozvoli da je zagrlim? Rekao sam joj da nisam ravnodušan prema njoj. Mislio sam da ću uspeti izbalansirati, neka normala. Hoće da bude sve kako ona hoća. Znaš kad bi ona cvetala? Kad bi Dejan pokazao patnju za njom, a ja leteo za njom - govorio je Car.

Dalila Dragojević je odlučila da ovu noć prespava u spavaćoj sobi i da ne ode u izolaciju, ona je u jednom trenutku ustala iz kreveta i zaletela se da bvšem suprugu Dejanu Dragojeviću, a svojim cimerima priredila još jedno neobično buđenje. Ona je Dejana štipala, a on je na sve načine terao od sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnosi u Beloj kući su svakim danom sve više zamršeni. Nema sumnje da Zadruga 5 obara sve rekorde, zato nastavite da pratite najgledaniji rijaliti na TV Pink, a sve vesti o Zadruzi čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.