AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku jučerašnjeg dana i emisije "Radio Amenzija", izbila je epska svađa između Dejana i Dalile Dragojević. Dok su se oni svađali u sve to se umešao i Stefan Karić koji nije nimalo štedeo Dalilu kada su u pitanju reči. Oni su, takođe, došli u sukob i u sinoćnoj emisiji, kada je Dalila završila u suzama zbog Dejana, pa je Karić ušao u sukob sa njom u cilju "buđenja".

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, kontaktirali smo Stefanovog oca Osmana Karića, koji je vrlo rado prokomentarisao aktuelnu situaciju. Kada je reč o njihovim sukobima, imao je da doda:

Činjenica je da Stefan često staje u odbranu Dejana što i nije neko čudo kada je u pitanju sam taj odnos Dejana i Dalile, koja često u svojim lošim namerama nipodaštava Dejana time što ga svojim lažnim patetisanjem vraća u taj odnos. Stefan sve ovo doživljava lično, postavlja se u Dejanovu ulogu, gde ne bi mogao da trpi sve to,već bi je davno precrtao iz svog srca. E sad Dejan mu nije jasan baš iz tog razloga, prosto ne može da veruje da Dejan to sebi dozvoljava kao jedan muškarac. Videli smo da Stefan sinoć u pušionici, Dalilu na neki način savetuje, govori joj sve što joj mnogi drugi za crnim stolom misle a ne izjašnjavaju se povodom toga. Da li iz straha da ne bi došli u sukob ili nekih drugih razloga njima znanim. Stefan brani Dejana stavom koji inače zastupa ali daleko od toga da mrzi Dalilu, čak mislim da je smatra za drugaricu koja mu ne bi okrenula ledja u pojedinim situacijama kao što bi uradili neki "drugovi" tamo bliži njemu. To je ta energija koju Dalila i Stefan osećaju, obostrano poštovanje. Stefan nikada ne bi napao Dalilu sem kada je u pitanju njena nepravda koju radi Dejanu - zaključio je Osman za naš portal.

Foto: Instagram.com/ karic_osman

Autor: N.Žugić

#Zadruga