AKTUELNO

Markantni mladić privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Prema komentarima pojedinaca na društvenim mrežama, mlada folkerka Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović jedan su od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni. Međutim, otkako je njena koleginica pokazala svog dečka, mnogi su bili saglasni u jednom - da, kada je fizički izgled u pitanju, Filip ne može ni da mu priđe.

Foto: Instagram

Pročitajte još... NAŠA PEVAČICA OČAJNA ZBOG ĆERKE: Ti imaš PREČA POSLA, a majka nek ti TRUNE u tuđini! (FOTO)

Reč je o Prijinoj koleginici Aleksandri Bursać koja je rešila da konačno i sama pokaže kakvog to macana šeta, na oduševljenje svih njenih prijatelja na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Mišićavi mladić, koji je osvojio srce Bursaćeve, zove se Zoran Uglješić. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, obožava tetovaže i putovanja, a zgodnom figurom može se pohvaliti zahvaljujući svojim brojnim sportskim aktivnostima.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Wow, kakav frajer... Meni sto puta bolji od onog Prijovićkinog Filipa - glasio je jedan od komentara ispod fotografije Aleksandre Bursać koji je brzo izbrisan sa ove društvene mreže.

Verujemo da nijedna od ove dve pevačice ne želi da se takmiči sa onom drugom, a da li su vam lepši Bursaćeva i njen partner ili Prijovićeva i Filip, prosudite sami.

D. Tanasijević

Foto: Instagram

#Aleksandra Bursać

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Zoran Uglješić

#pevačica

'