AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Političar Vojislav Šešelj u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem prvi put govorio je o brojnim temama iz svog privatnog života, ali i o teškim zatvorskim danima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Jana Todorović govorila je o bolnom gubitku, dok će Tijana i Bojana u studiju ugostiti Snežanu Đurišić.

Foto: Pink.rs/P. Radosaljević

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica posle duže medijske pauze pred premijernim kamerama govoriće o svom emotivnom životu, nakon raskida od Mihajla Veruovića Vojaža.

Foto: E-Stock

U emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' gledaćete i pevača Slobu Radanovića, ali i Darka Lazića, koji će govoriti o navodnoj veridbi, poslovnim planovima, kao i planovima za budućnost sa svojom izabranicom Barbarom Bobak.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju 23. januara od 13:30 časova!

Video: RTV PINK

Autor: M.K.