AKTUELNO

Car i Dalila ćutali kao zaliveni!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Sledeći je reč dobio Marko Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću ih komentarisati. Nemam ništa novo, žalim ih oboje. Poslaću Dalilu, ostaviću Cara.
Tara, Viki i Miki će poslati Dalilu - rekao je Bane Čolak jer pomenuti zadrugari nisu u mogućnosti da prisustivuju sastanku.

Foto: TV Pink Printscreen

Slab sam na Dalilu, žao mi je nje, draga mi je - počeo je Dino Dizdarević.
Ti si isto imao udatu ženu - dobacio je voditelj.
Nisam, muvali smo se ali nismo bili u vezi. Evo može i Mateja da potvrdi - prizano je Dino.
Što se tiče Cara, on je najbolji kada je sam. Kad se sp*da sa glumcem i Irmom. Voleo bih i da Dejan ostane sam do kraja... Ja nisam za pomirenje Dalile i Dejana, želim da se ona digne. Napolju je čeka sve, nije sama. I nje isto čekaju, imaju živote, desilo se šta se desilo i to je to. Nisam za njih dvoje nikako, najdraži su mi kad su solo. Sačuvaću Dalilu - izjasnio se Dino Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalile, ona je hladna jer je dobila hladan tuš od Dejana, udarila je u zid i ne može ni prema Dejanu ni prema Caru. Ona se iznosa i iznova igra sa njim. On se deset posto povratio i iskreno se nadam da neće opet da poklekne. Što se tiče Cara, mi smo dobri, kada poludi on vređa nju, a voli je najviše na svetu. Šaljem Filipa - rekla je Ana Spasojević.
Ostavljam Dalilu, imam bolji odnos sa njom od početka smo ovde tako da eto. Šaljem Cara - rekla je Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.