AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Nakon pauze za reklame u emisiji "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, koji je želeo da prokomentariše izlaganje Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Rado ću reći nešto na ovo Dalilino izlaganje. To je preljubničko-motivacioni govor, da se preljubnici nadaju da nade ima. To su njene manipulacijske moći. Pokušavala je da utiče na mene, sad pokušava da utiče na Dejana. Kao da su PES igrali, pa da joj vrati 1:1. Znam ju je kao lektiru, ovo sam rekao jutros Luksu da će reći. Sve dok se iskreno ne bude pokajala, neće joj verovati niko, pa ni ovaj momak. Jer ću ja uvek biti tu da je demantujem - rekao je Car.
Manite se mene. Kada nekoga zaboravite, ne obraćate pažnju na njega. Ne mogu ljudi da mi ustaju ovde i govore da su sveti. Jesu ovde, ali šta će sa onim što rade napolju? Etno sela i ostale stvari mi se ne mogu nakačiti, ja tamo neću završiti. Imam pravac i cilj, a gde će ovi što mene osuđuju? - uzvratila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam hteo, u etno selu bi guske hranila. Ja ću dokazati da sam jači manipulator od nje. Svi ste svedoci kako me utišavala ljude u subotu da bi čula šta ja pričam. Pre tri dana govori da joj je drago što sam uz nju. Gospođice gejša, došao je doktor from Kroejša! Dokazaću da sam veći manipulator. Ja kad želim da bude ovako, ovako je. Sad te gasim, kad budem hteo da te upalim, ubaciću sledeći žeton za luna park, za ringišpil - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.