AKTUELNO

Ni porodica ni prijatelji ni kolege ne mogu da prežale njegov odlazak.

Smrt drage osobe uvek je bolna za članove porodice i prijatelje. Naročito kada je neko tako malo vremena proveo među živima kao što je to glumac Marinko Madžgalj.

Foto: Facebook

Sigurno je i svima njima danas posebno teško jer bi danas, da je ostao živ, Marinko proslavio svoj 39. rođendan. A njegov grob danas je posetila njegova verenica Lana Sekulić, koja je ostavila cveće i brzo se udaljila, dok su se Marinkovu roditelji dugo zadržali na groblju. Glumac koga su proslavile brojne filmske, serijske i pozorišne uloge, prošle godine je preminuo nakon teške bolesti, odnosno raka pankreasa.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Telegraf

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Podsećamo da je Marinko iz braka sa koleginicom Dubravkom Mijatović dobio ćerkicu Saru, a da je poslednje dane svog života uz njega bila njegova verenica, crnogorska novinarka Lana Sekulić.

Foto: Printscreen Youtube

Marinko je sa Ognjenom Amidžićem bio i član grupe "Flamingosi". I danas mnogi smatrajud a je i Marinku i Ognjenu načinjena nepravda davne 2006. godine kada tada na "Beoviziji" njihova pesma "Ludi letnji ples" nije poslata da nas predstavlja iste godine i na "Evroviziji". Podsetimo se nastupa na "Beoziviji" koji se i danas komentariše...

Foto: Printscreen Youtube

Proslavljeni glumac preminuo je 23. marta prošle godine, a tri meseca ranije lekari su mu saopštili da je bolest veoma napredovala, a on je odlučio da poslednje mesece iskoristi radeći. Madžgalj je snimio seriju u Crnoj Gori, a malo je poznata činjenica da se 20 dana pre smrti i krstio, što je veoma teško izdržao zbog slabosti organizma, budući da je bolest već bila u ogromnom progresu.

Autor: M.V.

#Marinko Madžgalj

'