AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip na kom su imali priliku da vide Taru Simov kako razgovara sa Anom Jovanović o Anđelu Rankoviću. Ana je na klipu priznala da bi se udala za njega.

Ja ne znam da li se ovde radilo o meni - rekao je Anđelo.-

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali to je došlo spontano - rekla je Ana.
Jao, pa moram da kažem da smo bff i ja pričali da bismo ona i ja izveli Marijanu i Anu na večeru. Ja sam rekao da je Ana moj tip devojke, i jako mi se sviđa ovo što je ona rekla - odgovorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam rekla da je on jako simnpatičan, da je najlepši momak u kući, čak sam i komentarisala da mu nešto falim jer mi je nerealno da je takav. Ja sam rekla da bih volela da se ostvarim kao majka kao mlada, i onda smo kometarisali Anđela - dodala je Ana.
Ana i ja smo pričali o njenim manama, a onda smo se dotakli teme njega. Oni su meni simpatični, a ona ga nije ni jednom spomenula- rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Ana budala, Anđelo je useljiv, nema mana, genetski je okej. Dobar materijal. Meni je jako zanimljivo ovo kada pričaju o svadbi i deci.Vidi se ovo, vidi se da nije defektno. Lepi su mi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.