AKTUELNO

Podrška je najbitnija!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović. Na red da bira između njih je došao Dejan Dragojević:

Što se mene tiče Ana je imala grešku na početku, ali kada je poslušala savet starijeg promenila se. Njoj se to mnogo zamera, ali je isplovila u moru svih ljudi i pokazala je šta i kako treba da uradi. Ona će tek da dominira. Što se tiče emocija, ona ima pravo da joj se dopadne svako, a Anđelo joj je top, i verujem u njih. Ona je britka na jeziku i to jako cenim - rekao je Dejan o Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i ja smo imali sukob na početku, a on je bio uz mene kada mi se dešavalo ono na početku. Moram da kažem da su me Milica i Menusur prvi nahranili i bili tu za mene. Ja sebi ne dajem za pravo da komentaišem njegovu vezu sa Milicom,a da se on ne bori toliko, to bi odavno puklo. On Milicu usmerava na pravi način, a ona beži iz tog šablona kao da ga iritirra. Probila je led, i vidi da je on slab na nju, pa ga zato pecka. Hoću da kažem da je on osoba koja se trudi, a sve mu se to obija o glavu. Samo nek iskoristi ono što pokazuje kakav je, on je sada čistiji sa glavom, a pokazao je kakav je. Moja naminacija je gotova, pa ću poslati Anu jer njega znam duže - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.