AKTUELNO

Nije mu to zaboravila!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović. Na red da bira između njih je došla Tanja Jovićević:

Ana jako mi je drago jer si ti divna devojka i tvoj odnos sa Anđelom je meni sjajan. Ja njega obožavam od Zadruge 1, on je moj burazer, a sa kim si takav si i vas dvoje gurajte u tu priču - rekla je Tanja o Aninom odnosu sa Anđelom.
Sa druge strane Mensur mi je prišao i došao u pab gde smo krenuli da se družimo lepo i da se upoznajemo, ti si meni sjajan, vidi se da radiš na sebi, treba ti vreme koje imaš napolju za sebe. Naravno sačuvaću Mensura - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Specifična osoba koja jako radi na sebi, on ne želi da se vezuje niti se druži ni sa kim sem sa Karićem. Sviđaju mi se neki njegovi stavovi, ali to pričanje od sat vremena mene smara jako. Imam lepo mišljenje o njemu, više pričamo od tada, i to je to. Ana me je iritirala, ali sada je super od kako je ušao Anđelo, naravno sačuvaću Mensura - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku si me jako nervirao, vređao si me iako to nije bilo šmekerski, a sada smo u okej odnosima. Sa druge strane Ana je meni super, i podržavam je ako muškarac ne vredi, treba da se menja. Šaljem Mensura naravno - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je otkro da je od strane zadrugara nominovana Ana Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.