AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Dea Đurđević govorila je u velikoj, životnoj ispovesti o bolnoj temi - odnosu sa ocem.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa proslavila je školsku slavu - Svetog Savu u društvu poznatih.

Uživo u programu biće i Saša Kovačević, koji je izdao novu pesmu pod nazivom ''Lažu te ljubavi'', dok u studio kod Bojane i Tijane stiže Katarina Živković.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Zlatan Stipišić Džiboni govorio je pred pred premijernim kamerama o pokojnom kolegi Akiju Rahimovskom, a sve detalje sa sahrane frontmena ''Parnog valjka'' gledaćete u novom izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred premijernim kamerama govoriće i Kristijan Golubović, Vanja Mijatović, Lepa Lukić i mnogi drugi.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju 30. januara od 13:30 časova!

Video: Promo

Autor: M.K.