AKTUELNO

Poznati kreator rešio je da se bez dlake na jeziku obračuna sa folk pevačicom.

Kreator Saša Vidić neretko zna da na sebi svojstven način iskritikuje  Draganu Mirković zbog njenog načina odevanja o kojem nema nimalo lepo mišljenje, što folk pevačicu uopšte ne dotiče.

Pročitajte još... FANOVI ŠOKIRANI: Nepoznati muškarci HAKOVALI PROFIL Milice Todorović, pa emitovali video!

Foto: Promo

- Ne, zato što znam odakle dolaze. Zašto jedna velika Verica Rakočević, jedan veliki Zvonko Marković, zaista divne kreatore imamo, zašto niko od njih nikada nije rekao nijednu ružnu reč za moje oblačenje - rekla je Dragana i dodala da, kada bi Saša znao šta o njemu i ostali misle, zaćutao bi istog trenutka.

Foto: TvPink Printscreen

- On, mukica, kad bi pročitao te komentare nikada više ni o kome reč ne bi rekao, a ne samo o meni - zaključila je Mirkovićka.

Nakon što je saznao šta je sve Gaga rekla o njemu, Saša nije mogao da ostane nem, već je rešio da joj se obrati na najbrutalniji način do sada.

Foto: Printscreen Youtube

Gargamela, sprcala si sto godina na estradi i još nisi naučila da se ponašaš. Lupaš gluposti! Pa, ženo, ti ne postojiš već dve decenije, ovo što pišem je kao pismo duhu! Vratiću se na pokojnog Majkla Džeksona. Ti i on imate definitivno zajednički nos. On je, nažalost, umro, kao i tvoja karijera - bez dlake na jeziku odbrusio joj je Vidić, a da li će mu Gaga uzvratiti ili će se pak povući ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Rat

#Saša Vidić

#Svađa

'