AKTUELNO

Suočili se sa istinom!

U najnovijem izdanju emisija ''Magazin In'' koja već 20 godina obara sve rekorde gledanosti na televiziji ''Pink'', voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu iz nikad turbulentnije ''Zadruge 5'', i to Dalilu Dragojević, Filipa Cara, Nikolu Grujića Gruju, Milanu Šarac Mimu i Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledila su škakljiva pitanja Sanje Marinković, koja su zadrugarima skinula osmehe sa lica, jer su se pred milionskim auditorijumom suočili sa istinom.

Ko je od vas definitivno pokazao svoju tamnu stranu - glasilo je pitanje voditeljke.

Dalila i Car su digli ruke kao iz topa, nakon čega im se pridružio i Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je varao partnera iz duše - glasilo je naredno pitanje.

Dalila, Filip i Gruja su ponovo digli ruke i priznali da su sve radili iskerno, nakon čega su priznali da su se borili za druge iz duše.

Kažu da se neverstvo i suze najteže praštaju, vi tamo često prolazite kroz dramu, zbog čega vam je ovih dana mnogo teško u Zadruzi - glasilo je naredno pitanje.
Meni lično zbog prekida ovog odnosa sa Mimom. Ne može nešto da prođe za dva dana, još uvek je sveže sve to, ne mogu da kažem da mi je lako - priznao je Nikola Grujić Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ranije nisam imao takve situacij u braku, ona je jedina uspela da dopre do mog srca posle 8 godina. Tu sam poklekao i to je to. Skroz sam izgubio pojam o spoljnom svetu, imam utisak da ću ovde ostati do kraja života. Najviše sam plakao zbog svega što sam uradio ženi koja me volela najviše na svetu, porodici, prijateljima i kumovima. Stići će me sve kad tad - zaključio je Gruja.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.