AKTUELNO

Gruja i dalje neveran!

U toku je emisija "Pitanja novinara", sledeće pitanje je bilo za Nikolu Grujić Gruju:

Kažeš da mu Mimu nisi mogao da imaš poverenja posle četiri meseca veze, da li si svestan da ti je četiri meseca bilo dovoljno da ostaviš suprugu i decu - pitala ga je novinarka

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nemam poverenje ni u koga. Nisam slušao druge ljude, nego nju. Ja ne želim da ispričam svoju stranu priče. Ima tu nekih stvari i van vrata i ispod pokrivača ali neću o tome jer je poštujem, ona mene ne poštuje. Ali ako me dovede do toga da me više nepoštuje, ja ću da ispričam. Rekao sam da tako ispada, ona se smeje, pa onda kada smo negde ona me poljubi i tako. Ispod pokrivača me drži za ruke i tako - priznao je Gruja.
Ja sam zaključila da mi se vraćaju emocije kada smo zajedno. On je meni nešto tu zamerio, ja sam sanjala nešto ispričala Marijani, a on tu kao zašto nisam demantovala i tako. Svesna sam da nas kamere snimaju, uvek sam ista - jedva je progovorila Mimas.
Nama je 27 - og mesečnica, pali su neki poljupci. Neka nastavi da pravi budalu od mene, ja ću staviti granicu neku i to je to - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video prilogu:

Autor: N.V.