AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić ugostio je pevačicu Katarinu Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina se na samom početku dotakla svog posla.

Radi se punom parom, ali ovo je prvi vikend koji nisam radila, i moram da priznam da mi jako sporo prolazi. Ništa pmaetno nisam radila, birala sam sinoć stajling za ovu emisiju pet sati, na kraju sam obukla farmerke i košulju za 15 minuta - smeje se Kaća, pa otkriva da je zadvoljna kako je njena nova pesma prošla kod publike:
Pesma je prošla savršeno, s obizorm da je balada, one teže prolaze kod publike. Nekako me te balade hoće, ja odem uvek po bržu pesmu i onda se vratim sa baladom. I onda opet odem sa namerom da snimim bržu pesmu, i opet se vratim sa baladom. Videćemo. Ne volim mračne tekstvove, ali moram da ga osetim. Ne znači da to mora meni da se dešava ili se dešavalo, ne moraju da budu biografski, ali bitno je da taj tekst i pesma ima emociju - priznaje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Živkovićeva se dotakla i goruće teme koje se vrti oko njenog imena, kada se pojavila informacija da jedna poznata koleginica namerno javlja menadžerima da Katarina ima koronu, kako ne bi nastupala po klubovima.

Jao, Bože... To me je pitala i moja majka, zvala me pre neki dan da me pita da li postoji neka koleginica koja me minira. Ne! Videla sam to negde, pročitala sam tekst, ali se nisam izjašnjavala povodom istih. Nebitni su mi ti tekstovi - kaže Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se dotakla i svojih pratioca na društvenoj mreži Instagram, te otkriva s kojim pitanjima se najčešće susreće.

Stalno mi stižu poruke: "Pa, ko je poslao malog kerbera da te traži? Moraš nam otkriti tu tajnu", mislim, otkriću vam jednog dana, ali mnogi su zabrinuti i godinama postavljaju ista pitanja. Nisu mi dosadna ta pitanja, to mi je prezabavno, dosadno mi je kad me pitaju kada ću da se udam! Ima svega, ima svakakvih pitanja, ali ja ne komentarišem svoj privatan život, to ljubomorno čuvam za sebe, ali kako bi realno bilo ko od nas funkcionisao da nema neku osobu koju tako ludo voli? Krenimo od toga, ostalo ne bih komentarisala - kaže Kaća, pa nastavlja:
Svašta me pitaju. U poslednje vreme me često pitaju i za moj posao i moju muzku, jer u poslednje vreme se vidi da se tu nešto sprema, ali dosta ljudi zanima zašto sam toliko mršava. Da nisam mršava, bilo bi: "Zašto si tako debela?" Pa onda zašto ovo, zašto ono... Pa, zato što mi se može - zaključuje Živkovićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.