AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević podigao je Sanju Grujić kako bi prokomentarisala treće mesto na anketi najdvoličnijeg zadrugara, koje je zauzeo Stefan Karić.

Ja se ne slažem. Imam o Stefanu vrlo lepo mišljenje, on je direktan u pohvalama i kritikama. Normalno je da iskritikuje i pohvali kad neko promeni svoje ponašanje. Nisam zapazila da ide iza leđa i ogovara. On se Dalili nalazio pri ruci, ali mislim da je hteo da je motiviše - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se radi o Mensuru? - pitao je Milan Milošević.
Nisam razmišljao. Mislim da ljudi sa kojima se ja družim, kako on funkcioniše van crnog stola. Filip Stefana gleda kao korektnog momka, prijatelja, jako ga poštuje i u prolazu čujem da ga povredi kad Stefan Cara podbode iz čista mira ili stvori nelagodnu situaciju. Mislim da ima balans kako može da se kaže, da se ne stvori nelagodan momenat. Smatram da nije uvek najdirektniji, ispada dvoličan. Što se tiče fotičnog, koji mu je najbolji drug, ispada malo dvoličan, jer možda ima drugačije mišljenje o vezi i kako se ponaša, a on to lepo upakuje - pričao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Osmkčić je rekao da lepo upakuje, ali on kad komentariše našu temu kaže da nije za to i da loše utičem na njega. Ja sam se začudila što je on na ovoj listi. Ne bih se složila sa Markom - dodala je Milica.
Ne smatram da je dvoličan. Mića i ja smo prijatelji i ne slažemo se sa mnogim stvarima. Stefan je u situaciji kad imaš prijatelja, a komentarom možeš da utičeš, verovatno mu nasamo kaže. Ja da vidim da greši, ne bih ga us*ravao za crnim stolom. Mislim da Car zna da Stefan nema lepo mišljenje o njegovom ponašanju ovde. Stefan neće možda da povredi nekog, možda gotivi nekoga. Za*ebano je kad gotiviš nekoga, a on greši. Ja gledam kad nekog gotivim da ublažim - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi džabe podigao Sanju i Milicu, Milica garantujem ne miriše Stefana, nego iz ljubavi prema Mensuru... Milica nema dobro mišljenje zbog komentara o njenom vezi i uvek je pristrasniji prema Mensuru i uvek će uvek izvući ona deblji kraj, Sanja je podignuta jer je imala razne konflikte i generalno mišljenje o Stefanu joj je loše - ubacio se Car.
Ja ne znam da ste vas dvoje razgovarali... Što se mene tiče ne smatram dwa može preterano da ispadne dvoličan. Našli su mu odnos sa Mensurom... On se nije uplitao kao njegov prijatelj i nije hteo da komentariše, ali uvek je znao kroz sobu da kaže da je lud što trpi. Mogao je na vreme da utiče na Mensura... Mensur dobije epitete da je agresivac kako je u odnosu sa Milicom, a opet je drži. Stefan se ne upliće i ne kaže ono što stvarno misli, verovatno sa nekim kroz kuću to komentariše - dodala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.