AKTUELNO

Voditeljka je otvorila dušu svima.

Snežana Dakić (47), jedna od naših najzgodnijih voditeljki starije generacije, oduševila je sve svoje obožavaoce koji je prate na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj nema ni gram šminke.

Ubrzo nakon toga usledili su pohvalni komentari zbog toga što izgleda znatno mlađe.

Ona je za nju za 11 sati dobila nekoliko stotina lajkova, ali su samo retki primetili šta je napisala pored fotografije.

- A šta ako sam sve pogrešno shvatila? Šta onda? A šta ako su drugi pogrešno shvatili? A šta kada bliski ljudi veruju onome ko je pogrešno shvatio? Ili se lažno predstavio. Šta kada tebi pripisuju svoje ponašanje. Koje pripada njima, a ne tebi. Ima dana kad je teško, ali znam: i to će proći. Samo su neke spoznaje bolne, ali i otrežnjujuće. U oba slučaja: mora biti bolje. Jer zaključci te vode dalje. U promene - napisala je ona u okviru objave, što je zabrinulo mnoge njene obožavaoce.

PROČITAJTE JOŠ: RAT IZMEĐU MACE I ZORANA BUKTI: Zbog onog što su rekli jedno drugom Zadruga će brujati od njihove svađe!

Zbog toga su se među komentarima našli i oni koji su za cilj imali da je uteše i ohrabre da treba da nastavi da se nada boljem sutra.

Autor: V. T.

#Snežana Dakić

#voditeljka

'