AKTUELNO

Stroga!

Bivša zadrugarka i manekenka, Nevena Miličević, nedavno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima nakon samo nekoliko nedelja takmičenja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima ''Zadruga 5''.

Nevena je nakon napuštanja rijalitija gostovala na RED televiziji i tom prilikom u emisiji ''Pitam za druga'' otkirla veliku tajnu Ane Jovanović, sa kojom je iste večeri ušla na velelepno imanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Miličevićeva je otkrila da joj je Ana neposredno pred ulazak u studio priznala simpatije ka zauzetom Stefanu Kariću. Ova informacija odjeknula je kao bomba i izazvala lavinu komentara, budući da niko u ''Zadruzi'' nije primetio njene ljubavne varnice ka Kariću.

Sada se povodom Neveninih tvrdnji za Pink.rs oglasila najbolja drugarica Ane Jovanović i tom prilikom besno odbrusila Miličevićevoj.

Sramota čime se ljudi koriste! Pa valjda bih ja kao Anina najbolja drugarica znala za njena simpatije prema Stefanu ili bilo kom dečku... Nas dve ne krijemo takve stvari jedna od druge. Ne znam odakle Neveni ideja da sada, kada je napustila rijaliti, iznosi takve stvari, da ne kažem budalaštine i bljubotine! I to baš u trenutku kad je postala nebitna i kad akteri priče ne mogu da joj odgovore jer su u rijalitiju. Pa ko je ovde lud? Zašto nije iznela za crnim stolom pred svima, ako je već tako hrabra. Perfidna je, i izmišlja gluposti kako bi dobila malo medijskog prostora. Sve i da joj je Ana to rekla, mene bi na njenom mestu bilo sramota da tako nešto javno otkrijem nakon napuštanja rijalitija. Gluposti - zaključila je Anina drugarica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.