AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Zadrugari su imali priliku da odgledaju klip zavođenja Dejana Dragojevića i Aleksandra Nikolić na žurki, a ukućani su se redom javljali za komentar:

Sviđa mi se što mu se Aleks nekako prilagodila, volela bih da vidimo Dejana u novoj emotivnoj vezi, gde će imati posštovanje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ovoga tiče, ja nisam iznenađena. Od samog početka gledam sve njegove faze, nije mi ovo čudno. Klip ne bih komentarisala, neprijatno mi je. Ja mislim da je sve ovo Dejan, zavisi kako sa kim, ne bih ja tu ništa odvajala. Svaki njegov klip ove vrste neću u detalje komentarisati. Dok je on srećan, ja nemam ništa protiv - govorila je Sandra.
Ne znam ga ovakvog, on je inače totalno drugačiji. Vidim da im je lepo i da to ide u nekom pozitivnom pravcu, ja ih podržavam. Ja mislim da svako sebi nađe ono što im odgovara - komentarisala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo video jednu situaciju u kojoj je Aleks izljubomorisala. Podržavam njihov odnos, treba da guraju dalje i da se druže. Vidim da im je lepo. Nije on skroz zaboravio sve sa Dalilom - rekao je Karić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga